Libnet.ro
UNICEF

19:00

UPDATE. Polei si precipitatii mixte, inclusiv in Capitala. Prognoza meteo pentru acest week-end

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Polei si precipitatii mixte, inclusiv in Capitala. Prognoza meteo pentru acest week-end

Ziua de sambata va debuta cu temperaturi mai ridicate decat in diminetile precedente, cer innorat in. continuă pe România Liberă

Depuneri de polei si precipitatii mixte, prognozate in Bucuresti in urmatoarele trei zile

Probabilitatea de aparitie a poleiului si a precipitatiilor slabe, mai intai sub forma de ninsoare, iar ulterior de lapovita si ploaie, sunt principalele caracteristici ale vremii in urmatoarele trei zile in Bucuresti, reiese din prognoza de specialitate publicata de Administratia Nationala de Meteorologie ANM) si citata de Agerpres.

ANM anunta pentru Capitala depuneri de polei si precipitatii mixte, in urmatoarele 3 zile

Probabilitatea de aparitie a poleiului si a precipitatiilor slabe, mai intai sub forma de ninsoare, iar ulterior de lapovita si ploaie, sunt principalele caracteristici ale vremii in urmatoarele trei zile in Bucuresti, asa cum reiese din prognoza de specialitate, data publicitatii de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Polei si ninsori in mai multe judete. Prognoza meteo pentru sambata si duminica

Ziua va incepe cu temperaturi mai ridicate decat in diminetile precedente, cer innorat in majoritatea zonelor si local precipitatii slabe, informeaza ANM. Sambata, temperaturile minime vor fi cuprinse.

ANM: Precipitatii mixte si polei pana duminica si ger pana vineri

ANM anunta ca incepand de joi si pana duminica vor fi precipitatii mixte si polei, ninsori moderate cantitativ si strat consistent de zapada, intensificari ale vantului in special in Oltenia, Muntenia, Dobrogea si Banat si pe arii mai restranse in restul teritoriului.

ANM anunta precipitatii mixte si polei pana duminica

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a anuntat ca incepand de astazi si pana duminica vor fi precipitatii mixte si polei, ninsori moderate cantitativ si strat consistent de zapada, intensificari ale vantului in special in Oltenia, Muntenia, Dobrogea si Banat si pe arii mai restranse in restul teritoriului, precizeaza news. ro.

Prognoza meteo pentru trei luni. De cand se incalzeste vremea

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat prognoza meteo pentru primavara lui 2018. Estimarile sezoniere sunt realizate de catre Centrul European pentru prognoze pe medie durata ECMWF) de la Reading,.

ANM a AVERTIZAT! Precipitatii mixte si polei pana duminica

Meteorologii au anuntat ca avertizarea de ger ramane in picioare pana vineri, in timp ce pana duminica vom confruntaprecipitatii mixte si polei. in Oltenia, Muntenia, Dobrogea si Banat si pe.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )