Libnet.ro
UNICEF

15:45

UPDATE Prima decoratie acordata de Klaus Iohannis - Octav Bjoza, presedintele Asociatiei Fostilor Detinuti Politici: Exista inca oameni cu mainile patate de sange care se plimba liberi

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Prima decoratie acordata de Klaus Iohannis - Octav Bjoza, presedintele Asociatiei Fostilor Detinuti Politici: Exista inca oameni cu mainile patate de sange care se plimba liberi

Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat luni pe Octav Bjoza, presedintele Asociatiei Fostilor Detinuti Politici din Romania, cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler, afirmand ca prin acest gest recunoaste si onoreaza sacrificiul si curajul de care au dat dovada femeile si barbatii care au suferit si pierit pentru libertate in vremea comunismului si in zilele din decembrie '89. Totodata, Iohannis a afirmat ca exista inca oameni cu mainile patate de sange care se plimba liberi iar acest lucru arata incapacitatea noastra ca societate de a-i gasi si pedepsi pe cei vinovati. continuă pe Hotnews

Iohannis confera prima decoratie din mandatul sau presedintelui Asociatiei Fostilor Detinuti Politici

Presedintele Klaus Iohannis anunta ca azi va conferi prima decoratie din mandatul sau presedintelui Asociatiei Fostilor Detinuti Politici din Romania, Octav Bjoza, potrivit unui mesaj publicat pe Facebook.

Profil Octav Bjoza, prima persoana decorata de presedintele Iohannis - Luptator anticomunist, condamnat la 15 ani de munca silnica. Ce declara in 2009: Nu sunt legionar, dar norocul meu a fost sa fiu educat in temnite de unii dintre ei

Octav Bjoza, prima persoana decorata de Klaus Iohannis in calitatea sa de presedinte, s-a nascut la Iasi in 1938 dar copilaria si adolescenta si-o petrece la Brasov, unde urmeaza cursurile Colegiului National Andrei Saguna. Intre anii 1956-1958 a facut parte impreuna cu alti 14 elevi, studenti si muncitori din organizatia anticomunista Garda Tineretului Roman din Brasov, care avea drept scop inlaturarea regimului democrat popular din tara noastra pe calea violentei, potrivit prezentarii postate pe site-ul Asociatiei Fostilor Detinuti Politici din Romania, al carei presedinte este. Vezi in articol o inregistrare video cu Octav Bjoza participand la o comemorare religioasa a martirilor legionari asasinati.

Liderul fostilor detinuti politici, decorat cu Ordinul Steaua Romaniei de presedintele Klaus Iohannis (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat, luni, pe pe Octav Bjoza, presedintele Asociatiei Fostilor Detinuti Politici din Romania, cu Ordinul Steaua Romaniei in grad de cavaler. Octav Bjoza a fost decorat pentru.

Ce a facut presedintele Klaus Iohannis in primele 24 de ore de mandat. Lumini si umbre

Proaspat instalat la Cotroceni, Klaus Iohannis a confirmat imaginea neamtului serios si harnic, bifand deja pe agenda cateva actiuni. Dupa receptia privata de bun-venit, organizata la Cotroceni, el l-a chemat pe Victor Ponta la o discutie, apoi i-a acordat o decoratie unui fost detinut politic. Tot Iohannis l-a instalat insa in fruntea consilierilor prezidentiali pe Dan Mihalache, un politician controversat.

UPDATE Victor Ponta s-a intalnit cu Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni. Discutiile au durat peste o ora/ Ponta, pe Twitter: Intalnire extrem de utila. Lucrurile intra pe fagasul normal

Intalnirea dintre Klaus Iohannis si Victor Ponta care a avut loc luni, la Palatul Cotroceni, s-a incheiat dupa mai mult de o ora de discutii, fara declaratii de presa, anunta Agerpres. Ulterior, Victor Ponta a postat un mesaj pe Twitter despre aceasta intalnire: Prima consultare institutionala cu Presedintele Iohannis - extrem de utila, serioasa si eficienta. Lucrurile intra pe fagasul normal.

UPDATE. Klaus Iohannis este oficial presedintele Romaniei

UPDATE 12:10 -Klaus Iohannis a depus juramantul in Parlament si devine, oficial, presedintele Romaniei. La Parlament au sosit numerosi invitati, intre care fostii presedinti Ion Iliescu si Emil.

UPDATE VIDEO Presedintele Klaus Iohannis a depus o coroana de flori la Monumentul Revolutiei din Piata Universitatii

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a participat, la ora 10. 30, la ceremonia depunere de coroane in memoria victimelor Revolutiei, la Piata Universitatii. Pe coroana de flori este inscriptionat mesajul Glorie eterna eroilor revolutiei Romane din 1989, potrivit Agerpres.

Prima zi ca presedinte al Romaniei: principalele declaratii ale lui Klaus Iohannis

Klaus Iohannis, noul presedinte al Romaniei, a sustinut in cadrul ceremoniei de depunere a juramantului un discurs clar, in care, in 30 de minute, a detaliat principalele directii de actiune pentru Romania lucrului bine facut.

Simona Halep, invitata lui Klaus Iohannis la o receptie privata la Cotroceni

Presedintele ales Klaus Iohannis a oferit, duminica seara, o receptie privata la Palatul Cotroceni in prima sa zi de sef al statului roman.

Traian Basescu i-a predat mandatul noului presedinte, Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, duminica, la Palatul Cotroceni, unde a fost intampinat garda de onoare. Klaus Iohannis a venit impreuna cu sotia sa, Carmen Iohannis. Dupa intonarea imnului de stat si.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )