Libnet.ro
UNICEF

18:15

Utilitatea si avantajele serviciilor de inchirieri auto din Bucuresti si nu numai

Auto Ro Auto Ro,
Utilitatea si avantajele serviciilor de inchirieri auto din Bucuresti si nu numai

Invata din acest articol care este utilitatea serviciilor de inchirieri auto , care sunt avantajele dar in acelasi timp afli si cum sa inchiriezi un automobil in siguranta. continuă pe Auto Ro

Primul tramvai electric din Bucuresti: intre progres si scandal politic

In ziua de 9 decembrie 1894, pe strazile bucurestene aparea o aratare: in locul asa-ziselor tramvaie trase de cai, noul vehicul urma de unul singur traiectoria drumului de fier, neavand nevoie de tractiune suplimentara. Este vorba despre primul tramvai electric, colorat in verde si inscriptionat cu numarul 14, a carui ruta se desfasura de la [] .

Expozitie a artistei Branislava Stojanovic la Institutul Italian de Cultura din Bucuresti

Luni, 14 decembrie a. c, la ora 18. 30h, la Institutul Italian de Cultura din Bucuresti are loc vernisajul primei expozitii a artistei Branislava Stojanovic in Romania. Expozitia, focalizata asupra avatarurilor comunicarii, este in egala masura un dialog - experiment intre elementele majore care compun arta contemporana astazi: pictura, instalatie si obiect.

SCANDAL la Primaria Sectorului 4 din Bucuresti. Comerciantii nu vor sa isi inchida chioscurile

Mai multi comercianti au incercat sa intre cu forta in Primaria sectorului 4 din Bucuresti, marti dimineata, dupa ce au fost somati sa isi desfiinteze tarabele si chioscurile care functioneaza ilegal in Piata Sudului. Ei au fost opriti de politistii locali si de jandarmii care au venit la fata locului.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )