Libnet.ro
UNICEF

05:30

V. Ponta: Luni expira termenul pana la care Dan Diaconescu poate depune banii pentru Oltchim

Hotnews Hotnews,
V. Ponta: Luni expira termenul pana la care Dan Diaconescu poate depune banii pentru Oltchim

Luni expira termenul pana la care Dan Diaconescu trebuie sa depuna banii pentru privatizarea Oltchim iar daca nu va depune cei 45 de milioane de euro, se considera practic ca nu se va putea incheia contractul cu acesta, a declarat, vineri, la Bruxelles, premierul Victor Ponta citat de Agerpres. continuă pe Hotnews

Ponta: Luni expira termenul pana la care Dan Diaconescu poate depune banii pentru Oltchim.

Luni expira termenul pana la care Dan Diaconescu trebuie sa depuna banii pentru privatizarea Oltchim iar daca nu va depune cei 45 de milioane de euro, se considera practic ca nu se va putea incheia contractul cu acesta, a declarat, vineri, la Bruxelles, premierul Victor Ponta, citat de Agerpres. Potrivit lui Ponta, in masura in care privatizarea Oltchim esueaza, responsabilitatea apartine Ministerului Economiei, dar a adaugat ca actuala echipa a preluat din mers o procedura care era .

Ponta: Luni expira termenul pana la care Diaconescu trebuie sa depuna banii pentru Oltchim

Luni expira termenul pana la care Dan Diaconescu trebuie sa depuna banii pentru privatizarea Oltchim iar daca nu va depune cei 45 de milioane de euro, se considera practic ca nu se va putea incheia contractul cu.

Ponta ii cere lui Chitoiu sa pregateasca strategia de administrare speciala la Oltchim.

Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului Economiei sa pregateasca pentru luni, cand expira termenul in care Dan Diaconescu poate achita pretul pe actiunile statului la Oltchim, ambele variante de actiune ale Guvernului, inclusiv planul care prevede initierea procedurii de administrare speciala, potrivit Mediafax. Va rog sa asigurati pana luni ceea ce avem noi de facut, iar luni, in functie de rezultatul final - se semneaza sau nu se semneaza contractul - trebuie sa prezentati strategia .

Ponta cere pregatirea strategiei de administrare speciala la Oltchim

Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului Economiei sa pregateasca pentru luni, cand expira termenul in care Dan Diaconescu poate achita pretul pe actiunile statului la Oltchim, ambele variante de actiune ale Guvernului, inclusiv planul care prevede.

Internet GRATUIT in scolile si institutiile publice din Romania. Cererea premierului Ponta, pusa in aplicare pana in 2013

Primul ministru Ponta i-a cerut ministrului Comunicatiilor, Dan Nica, ca din banii obtinuti la licitatia pentru licente 4G sa pregateasca finantarea proiectului care prevede introducerea, anul viitor, a unei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )