Libnet.ro
UNICEF

20:00

Vaccinul Moderna trateaza eficient varianta britanica si sud-africana a coronavirusului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vaccinul Moderna trateaza eficient varianta britanica si sud-africana a coronavirusului

Compania americana in domeniul biotehnologiei Moderna Inc a anuntat luni ca vaccinul sau impotriva covid-19 produce anticorpi care neutralizeaza noile variante ale noului coronavirus descoperite in Regatul Unit si Africa de Sud, relateaza AFP,. continuă pe Ziarul Bursa

Vaccinul Moderna este eficient impotriva noilor variante de coronavirus, dar compania planuieste sa testeze o varianta modificata a vaccinului sau care sa vizeze tulpina sud-africana - UPDATE

Vaccinul Moderna Covid-19 ramane eficient impotriva variantelor britanice si sud-africane ale coronavirusului, a declarat luni compania americana de biotehnologie intr-un comunicat, relateaza AFP. Cu toate acestea, Moderna a spus ca planuieste sa inceapa testele clinice ale unui noi versiuni a vaccinului anti-Covid care vizeaza varianta sud-africana, dupa ce testele au aratat ca varianta autorizata a vaccinului ar putea produce un raspuns imunitar scazut.

Vaccinul Moderna este eficient impotriva variantelor britanica si sud-africana ale SARS-Cov-2

Compania americana in domeniul biotehnologiei Moderna a anuntat ca vaccinul sau impotriva Covid-19 produce anticorpi efcienti impotriva tulpinilor de coronavirus descoperite in Regatul Unit si Africa de Sud, relateaza AFP.

Vaccinul produs de Moderna ramane eficient impotriva noilor variante de COVID-19, transmit reprezentantii companiei

Dupa ce au fost descoperite mai multe tulpini de COVID-19 care ar putea face virusul mult mai contagios, expertii au precizat ca vaccinul Moderna ramane eficient impotriva variantelor britanice si.

Boris Johnson, anunt ingrijorator: Varianta britanica a noului coronavirus este mai letala

Varianta britanica a noului coronavirus, mai contagioasa, pare a fi legata de o mortalitate mai mare, a declarat, vineri, premierul Boris Johnson, citat de AFP.

AUTORITATILE SANITARE AMERICANE: Reactiile alergice grave la vaccinul Moderna sunt rare

Cazurile de reactie alergica severa la vaccinul impotriva coronavirusului produs de Moderna sunt rare si nu au afectat decat 10 persoane din cele peste 4 milioane care au primit primele doze de vaccin administrate in SUA, au declarat ieri autoritatile sanitare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )