Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vaccinul Moderna este eficient impotriva noilor variante de coronavirus, dar compania planuieste sa testeze o varianta modificata a vaccinului sau care sa vizeze tulpina sud-africana - UPDATE

Hotnews Hotnews,
 Vaccinul Moderna este eficient impotriva noilor variante de coronavirus, dar compania planuieste sa testeze o varianta modificata a vaccinului sau care sa vizeze tulpina sud-africana - UPDATE

Vaccinul Moderna Covid-19 ramane eficient impotriva variantelor britanice si sud-africane ale coronavirusului, a declarat luni compania americana de biotehnologie intr-un comunicat, relateaza AFP. Cu toate acestea, Moderna a spus ca planuieste sa inceapa testele clinice ale unui noi versiuni a vaccinului anti-Covid care vizeaza varianta sud-africana, dupa ce testele au aratat ca varianta autorizata a vaccinului ar putea produce un raspuns imunitar scazut. continuă pe Hotnews

Vaccinul produs de Moderna ramane eficient impotriva noilor variante de COVID-19, transmit reprezentantii companiei

Dupa ce au fost descoperite mai multe tulpini de COVID-19 care ar putea face virusul mult mai contagios, expertii au precizat ca vaccinul Moderna ramane eficient impotriva variantelor britanice si.

Vaccinul Moderna este eficient impotriva variantelor britanica si sud-africana ale SARS-Cov-2

Compania americana in domeniul biotehnologiei Moderna a anuntat ca vaccinul sau impotriva Covid-19 produce anticorpi efcienti impotriva tulpinilor de coronavirus descoperite in Regatul Unit si Africa de Sud, relateaza AFP.

Vaccinul Moderna trateaza eficient varianta britanica si sud-africana a coronavirusului

Compania americana in domeniul biotehnologiei Moderna Inc a anuntat luni ca vaccinul sau impotriva covid-19 produce anticorpi care neutralizeaza noile variante ale noului coronavirus descoperite in Regatul Unit si Africa de Sud, relateaza AFP,.

ingrijorari privind eficientia vaccinurilor actuale impotriva unor variante foarte contagioase ale coronavirusului, in urma unor cercetari recente

Mai multe studii care au aparut in aceasta saptamana creeaza ingrijorare, pentru ca cercetarile preliminare arata ca este posibil ca vaccinurile actuale sa fie mai putin eficiente impotriva unor variante ale coronavirusului, cum este cea din Africa de Sud, puternic contagioasa, relateaza G4media.

Vaccinul AstraZeneca este putin probabil sa fie eficient pentru varstnici - presa germana

Vaccinul anti-Covid produs de AstraZeneca nu este foarte eficient pentru oamenii de peste 65 de ani, au spus surse din coalitia Germaniei pentru tabloidul Bild si Handelsblatt, ceea ce pune la indoiala conformitatea sa pentru programele de vaccinare in masa, relateaza Reuters.

AUTORITATILE SANITARE AMERICANE: Reactiile alergice grave la vaccinul Moderna sunt rare

Cazurile de reactie alergica severa la vaccinul impotriva coronavirusului produs de Moderna sunt rare si nu au afectat decat 10 persoane din cele peste 4 milioane care au primit primele doze de vaccin administrate in SUA, au declarat ieri autoritatile sanitare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )