Libnet.ro
UNICEF

21:31

Valcenii vor primi pensiile cu trei zile mai devreme decat de obicei

Adevărul Adevărul,
Valcenii vor primi pensiile cu trei zile mai devreme decat de obicei

In decembrie, pensionarii din judetul Valcea vor primi pensiile cu trei zile mai devreme decat de obicei. Conducerea Casei Judetene de Pensii CJP) sustine ca, pentru acest lucru, s-a luat deja legatura cu Posta Romana. continuă pe Adevărul

Cele 16 noi trenuri de metrou, achizitionate din Spania, vor ajunge in trei zile in Romania

Cele 16 trenuri de metrou achizitionate de Metrorex din Spania au plecat spre Romania, garniturile urmand sa ajunga in Bucuresti peste trei zile. Metrorex a platit 97 de milioane de euro pentru cele 16 trenuri,.

Bugetarii vor avea inca trei zile libere: 27, 30 decembrie si 3 ianuarie 2014

Bugetarii vor beneficia de o vacanta prelungita de sarbatori. Guvernul a decis ca zilele de 27 decembrie, 31 decembrie si 3 ianuarie sa fie libere. Acestea vor fi recuperate, a anuntat premierul Victor Ponta.

Cum vor fi recuperate cele trei zile libere acordate suplimentar de Guvern pentru bugetari

Cele trei zile libere acordate suplimentar de Guvern pentru bugetari in perioada sarbatorilor de iarna vor fi recuperate. Astfel ca salariatii fie isi vor prelungi programul de lucru, fie vor merge la munca pe 1.

Bugetarii vor avea trei zile libere suplimentare de Sarbatori

Bugetarii vor avea trei zile libere de sarbatori. Este vorba despre 27 si 31 decembrie, precum si de 3 ianuarie, acestea urmand sa fie recuperate ulterior, a anuntat premierul Victor Ponta. in.

Bugetarii vor avea trei zile libere suplimentare de Sarbatori

Bugetarii vor avea trei zile libere suplimentare de Sarbatori, respectiv 27 decembrie 2013, 31 decembrie 2013 si 3 ianuarie 2014, acestea urmand sa fie recuperate ulterior, a anuntat premierul Victor Ponta.

Guvernul a aprobat inca trei zile libere de Sarbatori pentru bugetari

Bugetarii vor avea trei zile libere suplimentare de Sarbatori, respectiv 27 decembrie 2013, 31 decembrie 2013 si 3 ianuarie 2014, acestea urmand sa fie recuperate, a anuntat, astazi, premierul Victor Ponta.

Guvernul a aprobat inca trei zile libere de Sarbatori pentru bugetari

Bugetarii vor avea trei zile libere suplimentare de Sarbatori, respectiv 27 decembrie 2013, 31 decembrie 2013 si 3 ianuarie 2014, acestea urmand sa fie recuperate, a anuntat, miercuri, premierul Victor.

Pensionarii cu venituri mici vor primi ajutor de sarbatori 30 de lei

Pensionarii cu venituri mici pot sta linistiti! Presedintele Asociatiei Pensionarilor Euro Senior, Emilian Ionescu, ii asigura ca si in acest an vor primi suma modica de 30 de lei, cadou de sarbatori.

H.R. Patapievici: Romania este o tara ideala. Minunile dureaza trei zile, scandalurile obosesc dupa o zi

In 9 noiembrie 2013, Lucian Pintilie a implinit 80 de ani; doua zile mai tirziu, la Teatrul Bulandra, a fost omagiat de o mina de oameni: citiva actori nu multi), citiva regizori putini), citiva scriitori si artisti foarte putini), citiva cum se spune oameni de cultura, citiva prieteni, doi regizori din noul val. Au vorbit, emotionant, Victor Rebengiuc si Andrei Plesu. / de Horia- Roman Patapievici, scriitor.

Guvernul a aprobat inca trei zile libere pentru bugetari

Guvernul a aprobat zilele libere pentru bugetari. 27 si 31 decembrie vor fi zile nelucratoare. Bugetarii vor avea liber si pe 3 ianuarie. Bugetarii vor recupera zilele dupa sarbatori. Stire in curs de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )