Libnet.ro
UNICEF

15:01

Guvernul a aprobat inca trei zile libere pentru bugetari

Antena3 Antena3,
Guvernul a aprobat inca trei zile libere pentru bugetari

Guvernul a aprobat zilele libere pentru bugetari. 27 si 31 decembrie vor fi zile nelucratoare. Bugetarii vor avea liber si pe 3 ianuarie. Bugetarii vor recupera zilele dupa sarbatori. Stire in curs de. continuă pe Antena3

Guvernul a aprobat inca trei zile libere de Sarbatori pentru bugetari

Bugetarii vor avea trei zile libere suplimentare de Sarbatori, respectiv 27 decembrie 2013, 31 decembrie 2013 si 3 ianuarie 2014, acestea urmand sa fie recuperate, a anuntat, astazi, premierul Victor Ponta.

Guvernul a aprobat inca trei zile libere de Sarbatori pentru bugetari

Bugetarii vor avea trei zile libere suplimentare de Sarbatori, respectiv 27 decembrie 2013, 31 decembrie 2013 si 3 ianuarie 2014, acestea urmand sa fie recuperate, a anuntat, miercuri, premierul Victor.

Bugetarii vor avea inca trei zile libere: 27, 30 decembrie si 3 ianuarie 2014

Bugetarii vor beneficia de o vacanta prelungita de sarbatori. Guvernul a decis ca zilele de 27 decembrie, 31 decembrie si 3 ianuarie sa fie libere. Acestea vor fi recuperate, a anuntat premierul Victor Ponta.

Bugetarii vor avea trei zile libere suplimentare de Sarbatori

Bugetarii vor avea trei zile libere de sarbatori. Este vorba despre 27 si 31 decembrie, precum si de 3 ianuarie, acestea urmand sa fie recuperate ulterior, a anuntat premierul Victor Ponta. in.

Bugetarii vor avea trei zile libere suplimentare de Sarbatori

Bugetarii vor avea trei zile libere suplimentare de Sarbatori, respectiv 27 decembrie 2013, 31 decembrie 2013 si 3 ianuarie 2014, acestea urmand sa fie recuperate ulterior, a anuntat premierul Victor Ponta.

ZILE LIBERE suplimentare de Sarbatori: 27, 31 decembrie si 3 ianuarie.

Bugetarii vor avea trei zile libere suplimentare de Sarbatori, respectiv 27 decembrie 2013, 31 decembrie 2013 si 3 ianuarie 2014, transmite Mediafax. Zilele libere vor fi recuperate ulterior, a anuntat premierul Victor Ponta. Citeste si: UTIL. La vanatoare de pomi de Craciun. Brazii confiscati, mai ieftini In luna noiembrie, premierul a anuntat ca bugetarii vor primi in acest an unele zile libere, deoarece cu primele se sta mai prost, Guvernul fiind obligat sa se incadreze intr-o .

3 zile libere in plus de la Guvernul Ponta de sarbatori

Premierul Victor Ponta a anuntat miercuri ca bugetarii vor avea trei zile libere in plus de sarbatori. Este vorba despre 27 si 31 decembrie, precum si de 3 ianuarie, urmand ca acestea sa fie recuperate ulterior.

Trei premiere pe tara in doar trei zile

Desi nedrept de putin mediatizate de-a lungul vremii, momentele cu totul deosebite din stagiunea Operei Maghiare din Cluj au atras atentia publicului, devenind adevarate evenimente in viata noastra muzicala, asa cum a fost acum, la inceput de decembrie, proiectul care, sub genericul Trilogia Verdi Schiller, a prezentat, trei seri la rand, pentru prima oara la noi, operele Giovanna DArco, I Masnadieri Hotii) si Luisa Miller.

H.R. Patapievici: Romania este o tara ideala. Minunile dureaza trei zile, scandalurile obosesc dupa o zi

In 9 noiembrie 2013, Lucian Pintilie a implinit 80 de ani; doua zile mai tirziu, la Teatrul Bulandra, a fost omagiat de o mina de oameni: citiva actori nu multi), citiva regizori putini), citiva scriitori si artisti foarte putini), citiva cum se spune oameni de cultura, citiva prieteni, doi regizori din noul val. Au vorbit, emotionant, Victor Rebengiuc si Andrei Plesu. / de Horia- Roman Patapievici, scriitor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )