Libnet.ro
UNICEF

01:05

Valentina Pelinel a ajuns si ea pe lista rusinii de la ANAF. Cat datoreaza modelul

Antena3 Antena3,
Valentina Pelinel a ajuns si ea pe lista rusinii de la ANAF. Cat datoreaza modelul

Nume sonore pe lista datornicilor, publicata de ANAF. De la oameni de afaceri, primari, vedete, multi figureaza cu datorii la stat. Printre acestia se numara si Valentina Pelinel. continuă pe Antena3

Serban Huidu, pe lista datornicilor de la ANAF. Cat datoreaza carcotasul

Problemele se tin lant de Serban Huidu. Acum, prezentatorul apare pe lista datornicilor publicata de ANAF. Realizatorul de la Prima Tv a acumulat datorii la bugetul de stat in valoare de 4. 018 lei 900 euro).

Fostul viceprimar al Slatinei, Gabi Diaconu, pe lista rusinii de la ANAF. 4252 de olteni se regasesc printre cei cu datorii mai mari de 1.500 lei

Peste 4200 de contribuabili cu domiciliul fiscal in judetul Olt se regasesc pe lista rusinii data astazi publicitatii de ANAF, printre acestia numarandu-se fostul viceprimar al Slatinei, Gabriel Diaconu, dar si avocati si notari.

Lovitura uriasa pentru Valentina Pelinel. Vestea a picat ca o bomba

Nume sonore pe lista datornicilor, publicata de ANAF. De la oameni de afaceri, primari, vedete, multi figureaza cu datorii la stat. Printre acestia se numara si Valentina Pelinel.

Robert Negoita, primul pe lista rusinii publicata de ANAF. Primarul Sectorului 3 al Capitalei are datorii de 232 de milioane de lei

Primarul Sectorului 3 al Capitalei se afla pe lista rusinii publicata de ANAF. Robert Negoita are datorii la stat de 232 de milioane de lei, ceea ce il face un campion intre persoanele fizice.

Valentina Pelinel, pregatita pentru nastere! Apeleaza sau nu la bona?

Valentina Pelinel mai are cateva saptamani pana cand va aduce pe lume primul copil. Vedeta povesteste despre emotiile care o incearca de ceva timp si despre cum alege sa isi creasca baietelul. Va apela sau nu la bone? Iata ce declara! .

Valentina Pelinel a dezvaluit: ce nume va purta copilul si cum il va creste

Viitoarea mamica Valentina Pelinel a spus duminica, la Antena 3, ca nu intentioneaza sa-si lase copilul pe mana bonelor si a vorbit si despre numele pe care il va purta cel mic. Pelinel a spus du.

Anuntul facut de Valentina Pelinel care va infuria multe romance

Valentina Pelinel taxeaza dur femeile care vor sa nasca prin cezariana. Am observat si la oamenii din jurul meu. De ce sa ma complic . imi organizez agenda, nasc in ziua X la ora Y.

Fiscul recunoaste: in lista rusinii sunt erori

Fiscul recunoaste ca a gresit in cazul mai multor persoane care apar pe lista datornicilor, data publicitatii luni seara. Reprezentantii ANAF au confirmat pentru Digi24 ca in cazul Elenei.

Regele Mihai, pe lista rusinii. Ce datorie are Majestatea Sa la stat

Regele Mihai se afla pe lista datornicilor la ANAF, alaturi de alte nume sonore, atat din politica, muzica, dar si din mediul de afaceri. Suma datorata de rege nu este deloc de ignorat, potrivit datelor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )