Libnet.ro
UNICEF

13:46

Valeriu Gheorghita, despre persoanele care au sarit randul la vaccinare: E un procent mai mic decat dozele irosite. Dintre a vaccina si a arunca niste doze, eu as alege sa vaccinez (VIDEO)

B1 B1,
Valeriu Gheorghita, despre persoanele care au sarit randul la vaccinare: E un procent mai mic decat dozele irosite. Dintre a vaccina si a arunca niste doze, eu as alege sa vaccinez (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a vorbit despre cazurile de persoane care s-au vaccinat, desi nu se regaseau in aceasta etapa, si spune ca este vorba de. continuă pe B1

Valeriu Gheorghita, despre vaccinul AstraZeneca: Ramane sa luam in cursul acestei saptamani o decizie privind intervalul de varsta pentru care va fi folosit

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19 a declarat ca in cursul acestei saptamani autoritatile din Romania vor lua o decizie cu privire la intervalul de varsta pentruc.

Valeriu Gheorghita, despre certificatele de vaccinare: Daca se va decide un model unic la nivelul tarilor UE, cu siguranta si Romania se va alinia

Intrebat daca autoritatile iau in calcul sau daca au inceput deja sa lucreze la transformarea dovezilor de vaccinare intr-un format digital, in perspectiva unei decizii la nivel european privind.

Valeriu Gheorghita, despre vaccinarea in centrele din reteaua MAI si MAPN: Personalul vaccinat, din MAPN, este in numar de 18.876, mai exact 3,15% din totalul persoanelor imunizate (VIDEO)

Numarul persoanelor din MAPN, vaccinate impotriva COVID-19 este de 18. 876, reprezentand un procent de 3,15% din totalul persoanelor imunizate de la inceputul campaniei, in data de 27 decembrie 2020, dupa cum a.

Valeriu Gheorghita: Am luat decizia de a amana anumite persoane la vaccinare ca sa putem asigura rapelul

Valeriu Gheorghita,coordonatorulcampaniei natioanale de vaccinare anti-COVID, a declarat, miercuri seara, pentruB1 TV, caprincipalul motiv pentru care specialistii auluat decizia.

Valeriu Gheorghita a anuntat care este perioada de imunitate post-vaccinare anti Covid-19

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, Valeriu Gheorghita, afirma ca imunitatea data de vaccinul anti-COVID poate dura si peste un an, iar anticorpii incep sa apara la 14 zile de la administrarea primei doze a vaccinului bazat pe tehnologia ARN mesager, dar beneficiile nu sunt masive dupa doar o doza.

Cat de esentiali sunt, de fapt, angajatii programati la vaccinare. Valeriu Gheorghita, explicatii despre prioritizare si centrele separate ale MAI MApN (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a declarat miercuri, pentru B1 TV, ca 79% dintre persoanele vaccinate in a doua etapa sunt persoane vulnerabile si ca strategia.

VALERIU GHEORGHITA: in aceasta saptamana vom lua o decizie cu privire la persoanele eligibile pentru vaccinul AstraZeneca

Coordonatorul campaniei de vaccinare, dr. Valeriu Gheorghita, a declarat astazi ca in cursul acestei saptamani urmeaza sa se ia o decizie cu privire la persoanele eligibile, ca interval de varsta, pentru a le fi administrat vaccinul produs de compania AstraZeneca, urmand ca de la 15 februarie sa fie deschise 180 de centre de imunizare noi, unde va fi administrat acest tip de vaccin.

VIDEO Valeriu Gheorghita: Ministerul Sanatatii si Agentia Medicamentului vor decide care sunt categoriile eligibile pentru administrarea vaccinului Astra Zeneca

Aproape un milion de doze de vaccin - Pfizer si Moderna - au ajuns pana acum in Romania - 948. 149 de doze de la Pfizer si 36. 000 de la Moderna - a anuntat astazi medicul Valeriu Gheorghita, presedintele Comitetului National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea. 544 de romani sunt programati in acest moment la vaccinare, iar dintre persoanele vaccinate cu prima doza, 79% sunt persoane vulnerabile - peste 65 de ani, bolnavi cronici, persoane cu handicap si rezidenti ai unor centre sociale. in ceea ce priveste al treilea vaccin impotriva COVID-19 aprobat oficial - Astra Zeneca - autoritatile din Romania vor decide care sunt categoriile eligibile pentru administrarea acestui vaccin.

Valeriu Gheorghita: 170.000 de oameni au fost programati prin intermediul medicilor

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a vorbit intr-o conferinta de presa despre programarile pe care ar trebui sa le faca medicii de familie pe platforma de.

Valeriu Gheorghita: 170.000 de oameni au fost programati prin intermediul medicilor. Majoritatea persoanelor cu boli cronice se pot inscrie la acest moment individual

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a vorbit intr-o conferinta de presa despre programarile pe care ar trebui sa le faca medicii de familie pe platforma de.

ştiri de la B1

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )