Libnet.ro
UNICEF

22:00

VALERIU GHEORGHITA: in aceasta saptamana vom lua o decizie cu privire la persoanele eligibile pentru vaccinul AstraZeneca

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VALERIU GHEORGHITA: in aceasta saptamana vom lua o decizie cu privire la persoanele eligibile pentru vaccinul AstraZeneca

Coordonatorul campaniei de vaccinare, dr. Valeriu Gheorghita, a declarat astazi ca in cursul acestei saptamani urmeaza sa se ia o decizie cu privire la persoanele eligibile, ca interval de varsta, pentru a le fi administrat vaccinul produs de compania AstraZeneca, urmand ca de la 15 februarie sa fie deschise 180 de centre de imunizare noi, unde va fi administrat acest tip de vaccin. continuă pe Ziarul Bursa

VALERIU GHEORGHITA: Romania - pe locul 4 in UE ca acoperire vaccinala

Romania se afla pe locul 4 in Uniunea Europeana ca acoperire vaccinala anti-COVID-19, cu 3,75%, a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa sustinuta la Guvern, presedintele Comitetului national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea CNCAV) impotriva SARS-CoV-2, dr. Valeriu Gheorghita.

Florin Citu: Maine, impreuna cu presedintele Iohannis, vom lua o decizie in privinta deschiderii scolilor. Nu pot sa ma antepronunt

Premierul Florin Citu a anuntat ca urmeaza sa decida marti, impreuna cu presedintele Klaus Iohannis, modul de desfasurare a cursurilor scolare incepand din 8 februarie, in conditii de siguranta.

Valeriu Gheorghita, despre vaccinul AstraZeneca: Ramane sa luam in cursul acestei saptamani o decizie privind intervalul de varsta pentru care va fi folosit

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19 a declarat ca in cursul acestei saptamani autoritatile din Romania vor lua o decizie cu privire la intervalul de varsta pentruc.

VALERIU GHEORGHITA: Din 16 februarie nu estimam ca vom mai avea aceste sincope in activitatea de vaccinare

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, Valeriu Gheorghita, afirma ca nu se asteapta sa mai existe sincope in activitatea de vaccinare, din 16 februarie. Practic, avem acest backup asigurat pentru ca nu am luat in calcul alte tipuri de vaccinuri in estimarea disponibilitatii dozelor, spune el.

Valeriu Gheorghita: Vom putea ajunge la 100.000 de persoane vaccinate pe zi din a doua jumatate a lunii aprilie. in septembrie, am putea avea 10 milioane de romani vaccinati inclusiv cu rapel

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anticoronavirus, estimeaza ca, de la mijlocul lunii aprilie, Romania va reusi sa vaccineze 100. 000 de persoane pe zi, iar in septembrie am.

Valeriu Gheorghita, despre centrele de vaccinare inchise pentru populatie: Pe mine personal m-a afectat aceasta anatema

Cordonatorul campaniei nationale de vaccinare,Valeriu Gheorghita, a vorbit, la Digi24, despre centrele inchise si cele deschise de vaccinare. Acesta spune ca sunt583 de centre active la nivel.

VALERIU GHEORGHITA: La 1 septembrie, Romania ar ajunge la 10 milioane de persoane vaccinate

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, Valeriu Gheorghita, estimeaza ca din doua jumatate a lunii aprilie Romania ar putea vaccina 100. 000 de persoane pe zi, iar in luna septembrie ar putea atinge la un numar de 10 milioane de persoane imunizate, chiar cu a doua doza.

VALERIU GHEORGHITA: Imunitatea data de vaccinul anti-COVID poate dura si peste un an

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, Valeriu Gheorghita, afirma ca imunitatea data de vaccinul anti-COVID poate dura si peste un an, conform estimarilor si datelor existente in acest moment, iar anticorpii incep sa apara la 14 zile de la administrarea primei doze de ser, in cazul vaccinului bazat pe tehnologia ARN mesager, dar beneficiile nu sunt masive dupa doar o doza, scrie News.

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, Valeriu Gheorghita: La 1 septembrie, Romania ar ajunge la 10 milioane de persoane vaccinate, chiar cu doua doze

ACoordonatorul campaniei nationale de vaccinare, Valeriu Gheorghita, estimeaza ca din doua jumatate a lunii aprilie Romania ar putea vaccina 100. 000 de persoane pe zi, iar in luna septembrie ar putea atinge la un numar de 10 milioane de persoane imunizate, chiar cu a doua doza. Conform datelor prezentate de Gheorghita, rata de vaccinare in randul personalului medical si al centrelor medico-sociale depaseste 90%, procent peste asteptari.

Valeriu Gheorghita: Aproape 60% dintre beneficiarii centrelor medico-sociale au fost vaccinati. Provocarea este foarte mare pentru a se asigura vaccinare la domiciliu a persoanelor nedeplasabile (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, a anuntat ca aproape 60% dintre beneficiarii centrelor medico-sociale au fost vaccinati pana acum, adica 24. 234 de persoane. Pe de alta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )