Libnet.ro
UNICEF

07:45

Valeriu Gheorghita, despre vaccinul AstraZeneca: Ramane sa luam in cursul acestei saptamani o decizie privind intervalul de varsta pentru care va fi folosit

B1 B1,
Valeriu Gheorghita, despre vaccinul AstraZeneca: Ramane sa luam in cursul acestei saptamani o decizie privind intervalul de varsta pentru care va fi folosit

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19 a declarat ca in cursul acestei saptamani autoritatile din Romania vor lua o decizie cu privire la intervalul de varsta pentruc. continuă pe B1

Anunt de ultima ora despre vaccinul AstraZeneca. Dr. Adina Alberts se va bucura

A fost facut un anunt de ultima ora despre vaccinul AstraZeneca. Dr. Adina Alberts se va bucura cand va lua la cunostinta despre ce este vorba. Anunt oficial despre vaccinul de la Astra Zeneca. Cine poate face vaccinul anti-coronavirus de la aceasta companie A fost facut anuntul de ultima ora despre vaccinul AstraZeneca, anunt de .

Valeriu Gheorghita, despre centrele de vaccinare inchise pentru populatie: Pe mine personal m-a afectat aceasta anatema

Cordonatorul campaniei nationale de vaccinare,Valeriu Gheorghita, a vorbit, la Digi24, despre centrele inchise si cele deschise de vaccinare. Acesta spune ca sunt583 de centre active la nivel.

Valeriu Gheorghita, despre vaccinarea de la Radauti: Este o anomalie VIDEO

Colonel dr. Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-Covid-19, a declarat ca situatia de la Radauti, acolo unde au fost vaccinate persoane in afara etapei a doua, este o anomalie.

Valeriu Gheorghita, despre persoanele care sar randul la vaccinare: Este adevarat. Nu neg ca se intampla acest lucru

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, Valeriu Gheorghita, a spus, la Digi 24, ca au fost oameni careau sarit randulla vaccinare, dar fenomenul nu este atat de raspandit. Este.

Valeriu Gheorghita, despre certificatele de vaccinare: Daca se va decide un model unic la nivelul tarilor UE, cu siguranta si Romania se va alinia

Intrebat daca autoritatile iau in calcul sau daca au inceput deja sa lucreze la transformarea dovezilor de vaccinare intr-un format digital, in perspectiva unei decizii la nivel european privind.

Valeriu Gheorghita, despre vaccinarea in centrele din reteaua MAI si MAPN: Personalul vaccinat, din MAPN, este in numar de 18.876, mai exact 3,15% din totalul persoanelor imunizate (VIDEO)

Numarul persoanelor din MAPN, vaccinate impotriva COVID-19 este de 18. 876, reprezentand un procent de 3,15% din totalul persoanelor imunizate de la inceputul campaniei, in data de 27 decembrie 2020, dupa cum a.

VALERIU GHEORGHITA: in aceasta saptamana vom lua o decizie cu privire la persoanele eligibile pentru vaccinul AstraZeneca

Coordonatorul campaniei de vaccinare, dr. Valeriu Gheorghita, a declarat astazi ca in cursul acestei saptamani urmeaza sa se ia o decizie cu privire la persoanele eligibile, ca interval de varsta, pentru a le fi administrat vaccinul produs de compania AstraZeneca, urmand ca de la 15 februarie sa fie deschise 180 de centre de imunizare noi, unde va fi administrat acest tip de vaccin.

Aproximativ 110.000 de angajati din invatamant sunt programati pentru vaccinare antiCOVID in februarie, cadrele didactice si ceilalti angajati esentiali se vor putea programa pentru vaccinul AstraZeneca

Aproximativ 110. 000 de angajati din invatamant sunt programati sa se vaccineze impotriva COVID-19, iar putin peste 27. 000 au reusit sa se vaccineze, ceea ce inseamna 14% dintre cei 193. 573 de angajati din educatie care si-au exprimat intentia de a se vaccina, potrivit coordonatorului campaniei de vaccinare in Romania, Valeriu Gheorghita. El a precizat ca programarile persoanelor din categoriile considerate esentiale, din care fac parte si cadrele didactice, vor putea fi facute in februarie, in functie de locurile libere, doar pentru vaccinul AstraZeneca.

VALERIU GHEORGHITA: Imunitatea data de vaccinul anti-COVID poate dura si peste un an

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, Valeriu Gheorghita, afirma ca imunitatea data de vaccinul anti-COVID poate dura si peste un an, conform estimarilor si datelor existente in acest moment, iar anticorpii incep sa apara la 14 zile de la administrarea primei doze de ser, in cazul vaccinului bazat pe tehnologia ARN mesager, dar beneficiile nu sunt masive dupa doar o doza, scrie News.

Valeriu Gheorghita: Imunitatea data de vaccinul anti-COVID poate dura si peste un an, conform estimarilor existente

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, Valeriu Gheorghita, afirma ca imunitatea data de vaccinul anti-COVID poate dura si peste un an, conform estimarilor si datelor existente in acest moment, iar anticorpii incep sa apara la 14 zile de la administrarea primei doze de ser, in cazul vaccinului bazat pe tehnologia ARN mesager, dar beneficiile nu sunt masive dupa doar o doza.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )