Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dr. Valeriu Gheorghita: Vaccinul Moderna impotriva COVID, in Romania pana pe 15 ianuarie

Antena3 Antena3,
Dr. Valeriu Gheorghita: Vaccinul Moderna impotriva COVID, in Romania pana pe 15 ianuarie

Vaccinul impotriva COVID-19, produs de Moderna, este asteptat sa ajunga in tara noastra pana la jumatatea acestei luni, a anuntat coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID-19 in Romania, medicul Valeriu Gheorghita, la Antena 3. continuă pe Antena3

Agentia Europeana a Medicamentului autorizeaza vaccinul Moderna impotriva COVID-19

Agentia Europeana a Medicamentului EMA) a dat miercuri unda verde utilizarii vaccinului impotriva covid-19 al companiei americane in domeniul biotehnologiei Moderna, relateaza AFP.

Dr. Valeriu Gheorghita: in ianuarie intra in Romania 600.000 de doze de vaccin. Etapa a doua vizeaza vaccinarea a 4 milioane de varstnici

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, Valeriu Gheorghita a anuntat, marti, ca Romania va primi in luna ianuarie circa 600. 00 de doze de vaccin anti-COVID-19.

Valeriu Gheorghita: 150 de mii de cadre medicale s-au inscris pana astazi pentru vaccinare

000 de persoane - cadre medicale - s-au inscris pana astazi pentru a fi vaccinate in prima etapa a campaniei. Autoritatile au estimat esantionul de persoane care au acces la vaccin in prima etapa la 250. 000, cu toate ca, initial, se vorbise despre 500. 000 de persoane, a declarat marti medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare, intr-o conferinta de presa.

Vaccinul Moderna: Imunitate la COVID-19 cel putin doi ani, sustine directorul companiei producatoare

Anticorpii generati de vaccinul dezvoltat de Moderna ar oferi o protectie de cel putin doi ani impotriva COVID-19, conform declaratiei facute joi de directorul executiv al companiei americane care il produce, Stephane Bancel.

Valeriu Gheorghita: Romaniei ii revin aproximativ 3,5 milioane de doze din vaccinul anti-COVID-19 de la Moderna. Daca se va aproba inca un contract, am putea primi dublu

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare impotriva COVID-19, a anuntat ca serul produs de Moderna, care a primit unda verde din partea Agentiei Europenea Medicamentului, va ajunge.

Valeriu Gheorghita, despre noul vaccin care va ajunge in Romania: Exista un risc mult mai mare de irosire a anumitor doze

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, Valeriu Gheorghita, a explicat miercuri seara la Antena3, care sunt diferentele dintre vaccinul anti-COVID produs de Moderna, care tocmai a primit aprobarea Agentiei Europene a Medicamentului, si vaccinul deja autorizat, al celor de la Pfizer si BioNTech.

Vaccinul anti-COVID-19, distribuit in cutii de pizza la spitalul din Slobozia Valeriu Gheorghita: Cred ca acest lucru nu are legatura cu siguranta in care este transportat

Vaccinul impotriva COVID-19 a ajuns astazi la Spitalul Judetean de Urgenta din Slobozia ambalat in cutii de pizza, scrie publicatia locala independentonline. ro, care a publicat si fotografii cu cutiile in care era ambalat vaccinul, pe care se poate vedea ca scrie pizza. intrebat de jurnalisti, medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, a declarat ca Nu stiu despre aceasta situatie, adaugand ca Cred ca acest lucru nu are legatura cu siguranta in care sunt transportate, este doar o modalitate in care sunt separate acele doze din pachetul initial, din modalitatea de ambalare initiala. Important este sa se respecte lantul de frig pentru ca ele nu sunt transportate efectiv in cutii de carton, ci sunt in cutii frigorifice cu data-loggere care monitorizeaza in permanenta temperatura.

Valeriu Gheorghita, despre faptul ca vaccinul anti-COVID ar fi ajuns la Slobozia in cutii de pizza: Important este sa se respecte lantul de frig

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghita, a declarat, despre situatia de la Slobozia, acolo unde vaccinul anti-COVID ar fi ajuns in cutii de pizza, ca important este sa se respecte lantul de frig.

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, Valeriu Gheorghita, va face maine vaccinul anti-Covid-19

Conform Ministerului Apararii Nationale, colonel medic dr. Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare si medic primar boli infectioase la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Carol Davila, va fi vaccinat maine, 5 ianuarie, incepand cu ora 9.

VIDEO Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghita, s-a vaccinat impotriva COVID-19

Coordonatorul campaniei de vaccinare in Romania, medicul militar Valeriu Gheorghita, s-a vaccinat marti impotriva COVID-19. De la debutul campaniei de vacciare, in 27 decembrie, s-au vaccinat putin peste 25. 500 de cadre medicale, tinta autoritatilor fiind ca media zilnica sa ajunga la 20. 000 de persoane imunizate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )