Libnet.ro
UNICEF

08:30

Valul USR: Marile surprize ale alegerilor locale

Hotnews Hotnews,
 Valul USR: Marile surprize ale alegerilor locale

USR este surprinzatorul castigator al alegerilor locale. Cum nimeni nu si-l poate insusi drept membru pe Nicusor Dan, USR da lovitura cu primaria Timisoarei, se bate la primaria Constantei, iar castigarea primariei Iasiului de catre Cosette Chichirau ar tine de domeniul incredibilului. USR se bate insa si pentru alte primarii mari din tara. continuă pe Hotnews

Marile surprize de la locale. De la infrangerea lui Oprisan la victoria lui Piedone

Baronul PSD Vrancea, Marian Oprisan, a pierdut judetul dupa un sfert de secol de putere. Baronii liberali George Scripcaru si Nicolae Robu au pierdut primariile in fata USR PLUS, in timp ce, la Bucuresti, Cristian Popescu Piedone a castigat Sectorul 5, in ciuda faptului ca e condamnat la 8 ani si jumatate de inchisoare in prima instanta.

Cati bani a costat rochia lui Carmen Iohannis, cu care s-a imbracat in ziua Alegerilor Locale. Sotia presedintelui i-a uimit pe toti

Klaus Iohannis nu a mers impreuna cu sotia Carmen Iohannis la vot, in ziua alegerilor locale. Aceasta a votat in Sibiu, la cateva ore dupa ce seful statului a votat la Bucuresti. A venit singura, nu a dat declaratii, dar tinuta sa a facut furori. Carmen Iohannis, singura la vot, in Sibiu. Nu a facut .

Reprezentantii mai multor misiuni diplomatice in Romania participa la observarea alegerilor locale

Reprezentantii mai multor misiuni diplomatice in Romania participa la observarea alegerilor locale desfasurate duminica. Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a informat ca organizeaza un Program electoral.

Marcel Vela a anuntat masuri speciale in ziua alegerilor locale Avertismentul lui Bogdan Despescu pentru cei care au solicitat vize in scop electoral (VIDEO)

Ministerul de Interne a anuntat, sambata, masuri speciale pentru desfasurarea in cele mai bune conditii a alegerilor locale de duminica, 27 septembrie. Ministrul Marcel Vela a precizat ca, in ziua.

Prognoza ANM pentru 25-27 septembrie. Cum va fi vremea in ziua alegerilor locale 2020

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie au emis prognoza meteo pentru weekend-ul 25-27 septembrie. Astfel, am aflat cum va fi vremea duminica, cand in Romania sunt organizate alegeri locale. Milioane de romani sunt asteptati la urne, sa-si aleaga primarii si membrii consiliilor locale. Prognoza meteo ANM pentru weekendul 25-27 septembrie. Cum este timpul in ziua alegerilor .

Ion Cristoiu, despre rezultatele alegerilor locale: Un popor care voteaza un mort, nu poate sa faca o revolutie la urne

Ion Cristoiu a facut, in direct la Antena 3, analiza rezultatelor alegerilor locale. Jurnalistul sustine faptul ca nu a fost o revolutie la urne, iar acest lucru s-ar fi intamplat doar daca prezenta la vot era de peste 70%.

Vergil Chitac si PNL, prima conferinta de presa dupa castigarea alegerilor locale la Constanta

Vergil Chitac, noul primar al Constantei, si PNL Constanta sustin prima conferinta de presa dupa anuntarea rezultatelor alegerilor locale de la 27 septembrie 2020.

Orban s-a imbatat cu apa rece. Care este, de fapt, adevarul despre castigarea alegerilor locale de catre PNL in defavoarea PSD

Romania a fost la urne in ziua de duminica, 27 septembrie. La Bucuresti a fost rumoarea. De departe, cea mai dura lupta s-a purtat pentru Primaria Capitalei. Dupa o competitie umar la umar, bucurestenii au ales Nicusor Dan. Ludovic Orban a venit cu ovatii, Dacian Ciolos l-a elogiat de asemenea pe castigator, iar Dan Barna .

Fenomenul care a luat amploare la Cluj, inaintea alegerilor locale. Cum incearca unii primari sa-si asigure un nou mandat

Apropierea alegerilor locale i-a determinat pe politicieni sa gaseasca diverse solutii, unele dintre ele la limita legii, pentru a obtine cat mai multe voturi. in unele cazuri se poate vorbi chiar de actiuni ilegale.

Monica Pop rupe tacerea inaintea alegerilor locale: Primesc mesaje ca sunt pozitivi, ca sa nu mearga la vot

Peste doua zile vom decide soarta localitatilor in care vom trai pentru urmatorii 4 ani. Este un moment important, indeosebi pentru ca anul acesta este diferit de tot ce stiam. Reguli stricte, distantare, dar si scenarii neasteptate. Unul dintre ele este prezentat de doctorul Monica Pop. Atac cibernetic la un centru medical. Dr. Monica Pop, .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )