Libnet.ro
UNICEF

08:30

Vasile Blaga contesta la inalta Curte sechestrul instituit de DNA. Este vorba despre doua case si un teren din Bihor

România Liberă România Liberă,
Vasile Blaga contesta la inalta Curte sechestrul instituit de DNA. Este vorba despre doua case si un teren din Bihor

Fostul presedinte PNL Vasile Blaga s-a prezentat la inalta Curte de Justitie si Casatie, unde magistratii iau in discutie contestatia acestuia impotriva sechestrului pus de procurorii anticoruptie in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta. continuă pe România Liberă

Curtea Suprema a respins contestatia lui Vasile Blaga impotriva sechestrului impus de DNA. Este vorba despre doua case si un teren din Bihor

Magistratii Curtii Supreme au respins, luni, contestatia formulata de fostul copresedinte al PNL Vasile Blaga impotriva sechestrului impus de procurorii DNA in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta.

Curtea Suprema analizeaza contestatia lui Vasile Blaga impotriva sechestrului

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) ia in discutie, luni, contestatia facuta de fostul copresedinte al PNL Vasile Blaga impotriva sechestrului instituit de procurorii anticoruptie in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta.

Decizie definitiva a magistratilor: Vasile Blaga ramane cu sechestru pe avere in dosarul de trafic de influenta de la DNA Ploiesti (VIDEO)

Vasile Blaga ramane cu sechestru pe avere in dosarul de coruptie in care este urmarit penal pentru trafic de influenta. Procurorii DNA Ploiesti au pus sechestru asigurator pe bunuri imobile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )