Libnet.ro
UNICEF

23:15

Vasile Blaga il critica pe Nicusor Dan

Antena3 Antena3,
Vasile Blaga il critica pe Nicusor Dan

Copresedintele PNL Vasile Blaga a criticat, marti, atitudinea lui Nicusor Dan fata de PNL, afirmand ca acesta s-a comportat nu cu foarte mult respect fata de membrii PNL pe care i-a pus pe toti. continuă pe Antena3

Vasile Blaga spune ca PNL poate sustine un membru PSD la conducerea Senatului. Cu ce conditie

Copresedintele Partidului National Liberal PNL) Vasile Blaga a declarat, sambata, la Alba Iulia, ca, in situatia in care Partidul Social Democrat ar propune un om la locul lui pentru conducerea Senatului, PNL ar putea sa-l sustina.

PNL ataca Guvernul Ciolos. Vasile Blaga: Unii din ministri ar trebui sa invete sa taca (VIDEO)

Atac dur al liberalilor la adresa Guvernului Ciolos. Copresedintele PNL, Vasile Blaga, a declarat ca unii dintre ministrii tehnocrati ar trebui sa invete sa taca. La randul ei,.

Liberalul Vasile Blaga: Votam omul PSD la presedintia Senatului. Tariceanu este de un populism desantat

Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat, sambata, la Alba Iulia ca senatorii liberali ar vota un candidat PSD pentru functia de presedinte al senatului in locul lui Calin Popescu Tariceanu. Blaga a afirmat ca nu PNL a initiat demersul de schimbare a acestuia din functie, dar ca a adunat semnaturi pentru acest proces.

Vasile Blaga la Alba Iulia: Sustinem neconditionat Guvernul Ciolos, dar vrem sa depolitizeze administratia

Vasile Blaga a declarat sambata la Alba Iulia, ca PNL va sustine neconditionat Guvernul condus de Dacian Ciolos. Copresedintele liberal a spus ca singura solicitare care va fi adresata in continuare premierului este aceea de a depolitiza administratia publica.

Vasile Blaga a declarat ca liberalii nu-si doresc presedintia Senatului

Copresedintele PNL, Vasile Blaga, a declarat, sambata, la Alba Iulia, ca liberalii nu-si doresc presedintia Senatului, facand apel catre social democrati sa vina cu un om la locul lui, aratand ca il vor vota si ca Tariceanu este de un.

Miscare bomba pe scena politica! PNL vrea schimbarea lui Ludovic Orban cu Nicusor Dan?

Nicusor Dan ar putea fi candidatul PNL in locul lui Ludovic Orban la alegerile locale. S-au intensificat zvonurile ca Ludovic Orban ar putea fi inlocuit de Nicusor Dan, a aratat jurnalistul Radu.

Nicusor Dan, despre o colaborare cu Marian Munteanu, in cazul in care candidatul PNL ar deveni primarul Capitalei: Este o ipoteza care nu cred ca are niciun fel de sansa de realizare (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul la Primaria Capitalei, a declarat marti, intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1 TV, ca nu crede ca PNL si Marian Munteanu ar putea aduce.

Ce sanse are Nicusor Dan dupa retragerea lui Orban. Ce spun analistii politici

Candidatul USB pentru Capitala, Nicusor Dan, ar putea profita de retragerea neasteptata a liberalului Ludovic Orban din cursa pentru Primaria Generala. Ce sanse are Nicusor Dan dupa retragerea lui Orban? Potrivit analizei specialistilor, el are de ales intre a se prezenta in alegeri singur si a avea imaginea de om din afara sistemului, sau sustinut de PNL, ceea ce ar putea duce la compromisuri politice.

Este un plan secret intre PSD si Nicusor Dan? Cum explica Firea

Senatoarea Gabriela Firea, candidata PSD la Primaria Capitalei, a spus marti, la Antena 3, ca nu exista nicio intelegere intre social-democrati si Nicusor Dan, asa cum se aude inclusiv de la.

Sinteza zilei: Cati bani investeste Nicusor Dan pentru campania electorala

Candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul USB) la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, spune ca formatiunea pe care o conduce se finanteza in principal din donatii, a strans pana acum circa 150.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )