Libnet.ro
UNICEF

00:07

Vaslui: Circulatia rutiera pe doua drumuri nationale si 12 judetene, blocata din cauza ...

România Liberă România Liberă,
Vaslui: Circulatia rutiera pe doua drumuri nationale si 12 judetene, blocata din cauza ...

Circulatia rutiera pe doua drumuri nationale si 12 judetene din Vaslui este blocata, miercuri seara, din cauza viscolului si a ninsorilor abundente, iar pe drumul european E 581 traficul este restrictionat pentru TIR-uri, transmite corespondentul MEDIAFAX. Potrivit Prefecturii Vaslui, circulatia este blocata pe drumurile nationale DN 24 Husi - Murgeni si DN 26 Murgeni - Blagesti, ambele de pe Valea Prutului, ultimul pe o portiune de doi kilometri. De asemenea, 12 drumuri judetene, in special . continuă pe România Liberă

Vaslui: Circulatia rutiera pe doua drumuri nationale si 12 judetene, blocata din cauza viscolului

Circulatia rutiera pe doua drumuri nationale si 12 judetene din Vaslui este blocata, miercuri seara, din cauza viscolului si a ninsorilor abundente, transmite Mediafax. Potrivit Prefecturii Vaslui, circulatia.

Arad: Doua drumuri au fost redeschise traficului, iar un altul a fost inchis din cauza viscolului.

Circulatia rutiera a fost reluata pe doua drumuri judetene din Arad dintre cele trei inchise duminica din cauza zapezii viscolite, fiind redeschisa si Vama Nadlac, in timp ce un alt drum judetean, care leaga comuna Pereg de DN 7, a fost inchis, potrivit Mediafax. Potrivit Biroului de presa al Consiliului Judetean Arad, au fost redeschise circulatiei drumurile judetene Arad-Iratos si Sambateni-Ghioroc, acestea fiind acoperite in continuare de zapada batatorita, astfel ca se circula cu .

Circulatia rutiera pe podul de la Agigea se va desfasura restrictionat

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania anunta ca, pana la data de 15 decembrie, circulatia rutiera pe podul de la Agigea se va desfasura restrictionat pe ambele sensuri de circulatie, utilizandu-se doar benzile centrale, arata un comunicat de presa remis redactiei.

S-a deschis circulatia rutiera pe autostrada Arad - Timisoara

Circulatia rutiera pe autostrada Arad - Timisoara s-a redeschis duminica, in jurul orei 15. 00, potrivit unui comunicat emis de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADR). Autostrada a fost inchisa sambata dimineata din cauza ninsorii abundente.

Ninsoarea si viscolul fac victime in Europa. Doua persoane au murit in Serbia, iar circulatia rutiera e blocata in Germania

Ninsoarea si viscolul fac deja victime in Europa. Cel putin doua persoane au murit de frig in Serbia, unde sute de masini au ramas blocate pe soselele inzapezite. Circulatia rutiera este paralizata si in.

Autostrada Timisoara-Arad ramane inchisa. Trafic ingreunat pe patru drumuri nationale

Circulatia autovehiculelor este in continuare inchisa pe autostrada A1 Timisoara - Arad pentru interventia utilajelor de deszapezire, in timp ce pe patru drumuri nationale din Timis, Mehedinti si Valcea,.

CNADNR instituie restrictii de tonaj pe mai multe drumuri nationale

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a instituit miercuri restrictia de tonaj pentru vehicule cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone pe mai multe drumuri nationale.

Circulatie ingreunata pe mai multe drumuri nationale. Vezi care sunt.

Traficul rutier nu era inchis pe niciun drum national marti dimineata, insa se circula cu greutate pe mai multe tronsoane de drumuri din judetele Mehedinti, Caras-Severin si Valcea, potrivit unui comunicat al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNANDR), citat de Agerpres. Pe DN 67D km 58+000 - km 76+830, Obarsia Closani MH) - Baile Herculane CS) se circula pe jumatate de cale, pe DN 7A km 40+000 - km 63+000, Voineasa VL) - zapada abundenta 3-4 cm), se .

VIDEO UPDATE Circulatia a fost reluata prin Vama Nadlac/ Traficul este in continuare inchis pe A1 Timisoara-Arad; mai multe drumuri nationale sunt acoperite cu zapada

Mai multe tronsoane de drumuri nationale si judetene sunt inchise ca urmare a caderilor abundente de zapada din ultimele ore. Romania se afla sub avertizare cod galben de ninsori, ploi si intensificari ale vantului. Intra in material pentru a vedea ce drumuri sunt inchise si unde se circula cu dificultate.

VIDEO UPDATE 20:50 Circulatia prin Vama Nadlac a fost inchisa/ Traficul este in continuare inchis pe A1 Timisoara-Arad; mai multe drumuri nationale sunt acoperite cu zapada

Mai multe tronsoane de drumuri nationale si judetene sunt inchise ca urmare a caderilor abundente de zapada din ultimele ore. Romania se afla sub avertizare cod galben de ninsori, ploi si intensificari ale vantului. Intra in material pentru a vedea ce drumuri sunt inchise si unde se circula cu dificultate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )