Libnet.ro
UNICEF

01:05

Veniturile din listarea Electrica, reinvestite in infrastructura energetica Romania-Republica Moldova

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Veniturile din listarea Electrica, reinvestite in infrastructura energetica Romania-Republica Moldova

Toate resursele financiare obtinute din vanzarea actiunilor companiei Electrica vor fi folosite pentru a investitiile in infrastructura energetica ce conecteaza Romania de Republica Moldova si Ucraina, declara premierul Victor Ponta ieri, la o conferinta pe tema securitatii in regiunea Marii Negre. continuă pe Ziarul Bursa

Veniturile din listarea Electrica, folosite pentru infrastructura energetica Romania-Moldova

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat astazi ca toate resursele financiare ob and tinute din vanzarea ac and tiunilor companiei Electrica societate ce ar putea fi listata pe bursa la sfar and situl acestei luni) vor fi folosite pentru investitii in infrastructura energetica ce conecteaza Romania si Republica Moldova.

Ponta: banii din listarea Electrica vor ramane companiei

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca banii obtinuti din vanzarea actiunilor Electrica, circa jumatate de miliard de euro, vor fi lasati companiei pentru a investi in infrastructura energetica ce conecteaza Romania de Republica Moldova.

Doru Lionachescu: Listarea Electrica nu este deloc usoara. Sa nu ne speriem daca nu va avea succesul asteptat

Listarea Electrica va fi mult mai dificila decat ofertele publice initiale desfasurate pe Bursa de Valori Bucuresi BVB) anul trecut, existand sanse ca pretul si nivelul subscrierilor sa nu fie conforme celor mai optimiste asteptari, considera Doru.

incepe road-show-ul pentru listarea Electrica

Road-show-ul pentru listarea Electrica ar urma sa inceapa chiar astazi, ne-au declarat surse apropiate situatiei, care ne-au precizat ca autoritatile se vor intalni cu investitorii in Bucuresti, Londra, Varsovia si Frankfurt.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.209 seconds )