Libnet.ro
UNICEF

00:07

Veste buna pentru pasionatii de munte: Traseul catre cel mai inalt varf locuit din Romania va fi reabilitat

Adevărul Adevărul,
Veste buna pentru pasionatii de munte: Traseul catre cel mai inalt varf locuit din Romania va fi reabilitat

Unul dintre cele mai frumoase trasee montane din Romania, care ajunge pe cel mai inalt varf locuit, va fi reamenajat, pentru a permite celor pasionati de munte si de natura sa se bucure de beneficiile drumetiilor in siguranta. continuă pe Adevărul

Efectele negative ale trecerii CAS si CASS la angajat. Cresterea salariului minim nu va fi o veste buna pentru toata lumea

Cresterea salariului minim pe economie nu va fi o veste buna pentru toata lumea daca Guvernul va transfera contributiile sociale de la angajator la angajat, informeaza Digi24, care citeaza mai multi analisti.

Veste buna pentru Liviu Dragnea! CEDO: Judecatorii care nu au fost la proces nu pot semna

Liviu Dragnea primeste satisfactie la CEDO. Curtea de la Strasbourg a decis ca judecatorii care nu au judecat procesul lui Liviu Dragnea nu pot semna si motiva hotararile altora, intrucat.

Veste proasta pentru elevi si parinti. Scoala incepe mai devreme anul acesta. Programul anului scolar 2017 - 2018

Veste neplacuta pentru parinti, dar mai ales pentru copii. Autoritatile au luat decizia ca inceperea cursurilor sa aiba loc mai devreme anul acesta. Clopotelul nu va suna ca de obicei pe 15 septembrie, ci.

WTA, veste EXTRAORDINARA pentru Simona Halep! Tenismena romanca, nominalizata la...(VIDEO)

Desi a fost criticata pentru pierderea a doua finale importante, Roland Garros si Wimbledon, Simona Halep are un parcurs mult mai bun ca anul trecut. WTA a nominalizat-o, luni, pentru cea mai buna lovitura a.

Veste mare pentru Cristian Boureanu! Ce au decis magistratii

Pedeapsa mai blanda pentru fostul deputat Cristian Boureanu! I-a fost inlocuita masura arestului preventiv cu cea a controlului judiciar pentru o perioada de 60 de zile. Boureanu a fost trimis in judecata,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )