Libnet.ro
UNICEF

12:45

Veste DEVASTATOARE pentru lumea FILMULUI! A murit o CELEBRA actrita de la Hollywood! Era una dintre fetele Bond (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Veste DEVASTATOARE pentru lumea FILMULUI! A murit o CELEBRA actrita de la Hollywood! Era una dintre fetele Bond (FOTO, VIDEO)

Molly Peters, celebra actrita care a interpretat-o pe Patricia Fearing in filmul cu James Bond Operatiunea Thunderball 1965) s-a stins din viata la varsta de 75 de ani. in acel. continuă pe B1

Doliu in lumea FILMULUI! A MURIT ultimul HAIDUC al Romaniei (FOTO)

Paul Fister a murit noaptea trecuta, la varsta de 74 de ani. Ultimul haiduc al Romaniei a primit la Gala Premiilor Gopo 2016 un Premiu Special, potrivitexpresuldebuftea. ro. El a pututfi.

Veste trista pentru fanii rockului. O legenda ne-a parasit (FOTO)

Veste trista pentru fanii rockului. Gregory LeNoir Gregg Allman, cofondator al trupei The Allman Brothers Band, a murit sambata la varsta de 69 de ani, in Savannah, Georgia. Tristul.

Mark Zuckerberg, veste mare pentru prietenii de pe Facebook: Suntem fericiti sa va anuntam ca asteptam inca o fetita (FOTO)

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, traieste cele mai frumoase momente alaturi de sotia sa, Priscilla. Cu toate ca nu a fost nimic planuit, cei doi vor deveni in curand parinti pentru a doua.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )