Libnet.ro
UNICEF

01:05

Veste extraordinara pentru romani: Acordul UE-Canada a fost semnat

B1 B1,
Veste extraordinara pentru romani: Acordul UE-Canada a fost semnat

Acordul CETA dintre UE-Canada a fost semnat, duminica, in cadrul summitului de la Bruxelles, scrie BBC News. Dacian Ciolos a precizat ca acest lucru este un moment important pentru romani, Guvernul Rom. continuă pe B1

Acordul UE - Canada a fost semnat. Ciolos: Vizele pentru romanii care merg in Canada vor fi eliminate de la 1 decembrie 2017

Acordul CETA dintre UE-Canada a fost semnat, duminica, in cadrul summitului de la Bruxelles, scrie BBC News. Dacian Ciolos a precizat ca acest lucru este un moment important pentru romani, Guvernul Rom.

Iohannis: in privinta acordului UE-Canada, putem sa fim destul de optimisti. Daca se semneaza, romanii vor putea sa calatoreasca fara vize in Canada

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca, in ceea ce priveste acordul de liber schimb UE-Canada, de a carui semnare depinde si eliminarea vizelor pentru romanii ce vor sa calatoreasca in.

Misiune indeplinita. Donald Tusk jubileaza pe Twitter. Summitul UE-Canada pentru semnarea CETA va avea loc duminica

Duminica va avea loc reuniunea pentru semnarea acordului de liber schimb intre Uniunea Europeana si Canada CETA), potrivit anuntului facut de Donald Tusk, presedintele Consiliului European. Misiune.

in lipsa unui acord intre belgieni, premierul canadian nu va merge la summitul UE-Canada de la Bruxelles

Justin Trudeau, premierul canadian, nu va mai merge joi la Bruxelles, el amanandu-si vizita pentru semnarea tratatului de liber schimb dintre Uniunea Europeana si Canada CETA), a anuntat biroul.

Comisarul UE pentru comert: Acordul comercial UE-SUA nu e mort, negocierile vor fi reluate cu urmatoarea administratie

Proiectul de acord de liber-schimb intre Uniunea Europeana si Statele Unite nu a murit, iar negocierile vor fi reluate cu viitoarea administratie americana, dupa alegerile din luna noiembrie, a declarat sambata comisarul european pentru comert, Cecilia.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1951 seconds )