Libnet.ro
UNICEF

00:07

Veste importanta pentru cei prezenti la Festivalul Untold

Antena3 Antena3,
Veste importanta pentru cei prezenti la Festivalul Untold

Emil Boc a fost unul dintre zecile de mii de fani prezenti pe Cluj Arena la concertele din a doua zi a Untold Festival. Primarul Clujului a asteptat in special show-ul Avicii, declarandu-se un fan infocat al . continuă pe Antena3

Peste 60.000 de spectatori la concertul Avicii de la Festivalul Untold. Emil Boc a fost prezent la eveniment, alaturi de sotia sa

Peste 60. 000 de persoane au participat, in noaptea de vineri spre sambata, la concertul sustinut de Avicii la Cluj-Napoca, in cadrul Festivalului Untold, a anuntat primarul Clujului, Emil Boc, pe Facebook. Boc a fo.

Peste 60.000 de spectatori la concertul Avicii de la Festivalul Untold. Emil Boc a fost prezent la eveniment, alaturi de sotia sa (VIDEO)

Peste 60. 000 de persoane au participat, in noaptea de vineri spre sambata, la concertul sustinut de Avicii la Cluj-Napoca, in cadrul Festivalului Untold, a anuntat primarul Clujului, Emil Boc, pe Facebook. Boc a.

Veste proasta pentru Steaua de la TAS

Steaua a pierdut procesul intentat la TAS lui Gabi Muresan, in care cerea ca jucatorul sa reprimeasca cele 16 etape de suspendare dictate initial pentru accidentarea provocata lui Raul Rusescu, in turul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )