Libnet.ro
UNICEF

18:00

Veste proasta pentru Ghita, de Paste: Ce au decis autoritatile din Serbia!

B1 B1,
Veste proasta pentru Ghita, de Paste: Ce au decis autoritatile din Serbia!

Autoritatile din Serbia au decis prelungirea mandatului de arestare a lui Sebastian Ghita cu inca 48 de ore, dupa ce a fost prins cu acte false intr-un restaurant din Belgrad, anunta. continuă pe B1

Sebastian Ghita are contracte si cu autoritatile din Serbia

Omul de afaceri Sebastian Ghita are contracte, prin firmele sale, pentru securizarea frontierelor, cu MAI Romania si cel din Serbia. Jurnalista Ana Maria Roman a afirmat, in emisiunea La.

Autoritatile din Kosovo avertizeaza cu privire la posibile atacuri care ar viza politicieni si institutii in zilele de Pasti

Autoritatile kosovare au lansat vineri un avertisment cu privire la posibilitatea organizarii unor atacuri asupra politicienilor importanti si a institutiilor in timpul sarbatoririi Pastelui, scrie News. ro citand Reuters. Acest anunt vine la doar o zi dupa ce ambasada Statelor Unite de la Pristina i-a avertizat pe cetatenii americani cu privire la posibile incidente violente in Kosovo.

PASTE 2017: Obiceiuri din Vinerea Mare! Ce nu ai voie sa faci in aceasta zi!

PASTE 2017: Vinerea Mare Vinerea Pastilor, Vinerea Seaca, Vinerea Patimilor) este zi de mare doliu a intregii crestinatati pentru ca in aceasta zi a fost rastignit si a murit Mantuitorul lumii.

Veste buna pentru parinti. Copiii cu varste de pana la trei ani vor fi scutiti de plata intretinerii

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi decretul de promulgare a legii care ii scuteste pe parinti sa plateasca cheltuielile de intretinere pentru copiii care au sub varsta de trei.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )