Libnet.ro
UNICEF

00:07

O veste trista in toata lumea. A murit la doar sapte ani. IMAGINI care va pot AFECTA EMOTIONAL!

Antena3 Antena3,
O veste trista in toata lumea. A murit la doar sapte ani. IMAGINI care va pot AFECTA EMOTIONAL!

Amal Hussein, o fetita de doar 7 ani din Yemen a carei fotografie publicata de New York Times a devenit un simbol al lungului conflict ce are loc in tara, a murit, a anuntat ministrul Sanatatii din. continuă pe Antena3

Una dintre cele mai cunoscute jurnaliste din Brasov a murit la doar 43 de ani. A lasat in urma un baietel de 11 ani cu bucle la fel de blonde si ochi la fel de frumosi

Elena Cristian, ziarista de radio la Brasov cu o experienta de peste 20 de ani, a murit duminica, 4 noiembrie, la varsta de doar 43 de ani. A lucrat mai intai la Radio 1 si apoi la Radio Brasov.

Protest fara precedent la sediile gigantului Google din toata lumea. Motivul pentru care mii de angajati au iesit in strada

Protest fara precedent la sediile gigantului Google din toata lumea. Mii de angajati au incetat lucrul si au iesit in strada pentru a denunta atitudinea companiei fata de acuzatiile de hartuire.

Politist criminal. Ce declara sotia barbatului in urma cu sapte ani. I se potriveste acum ca o manusa

Fosta sotie a politistului care si-a ucis copilul si s-a sinucis sambata povestea, in urma cu sapte ani, ca detesta suferinta si negativismul si va lupta impotriva lor. Pe atunci, Alina Laudatu, care.

Ce fel de ou iti prelungeste viata cu sapte ani si unde il gasesti

Japonezii spun ca un ou negru, mancat langa Marea vale care fierbe, in Hakone, prelungeste viata cu sapte ani. Daca iti place viata, poti manca si doua, nu exista restrictii. Owakudani sau Marea vale care fierbe e.

Barbatul a fost ingropat si toata lumea l-a plans. Dupa doua luni, s-au trezit acasa cu un individ ciudat. Au incremenit!

Barbatul de 63 de ani a fost ingropat si toata familia l-a plans. insa dupa doua luni de la eveniment, oamenii s-au trezit cu un individ ciudat la poarta. Cand s-au uitat mai bine, au incremenit. Era chiar.

Caz socant la Pitesti: Un politist si-a impuscat in cap fiul de doar 3 ani, iar apoi s-a sinucis

Crima odioasa in municipiul Pitesti! Un politist de la Crima Organizata si-a impuscat in cap copilul de doar 3 ani, iar apoi s-a sinucis, conform primelor informatii din Arges. Conform primelor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )