Libnet.ro
UNICEF

16:00

Vesti proaste pentru Suvivor Romania 2021. Emisiunea a primit o lovitura dura

Playtech Playtech,
Vesti proaste pentru Suvivor Romania 2021. Emisiunea a primit o lovitura dura

Vesti proaste pentru fanii Survivor Romania 2021. Ce se intampla cu cea mai grea competitie televizata de la noi? Emisiunea a primit o lovitura dura si neasteptata chiar intr-o etapa foarte importanta. Survivor Romania 2021: lovitura dura pentru show-ul sportiv Fanii Survivor nu inteleg ce s-a intamplat si cum celebra competitie sportiva a pierdut locul . continuă pe Playtech

Vesti proaste pentru milioane de pensionari. Raluca Turcanu a facut anuntul fatidic

Pensiile in Romania anului 2021 s-ar putea sa nu ajunga la timp la cei peste 3 milioane de pensionari. Conform ministrului Raluca Turcan, s-ar ptuea ca banii sa nu ajunga la timp la cei care-i asteapta in aceasta perioada. Raluca Turcan spune ca bugetul nu acopera cheltuielile cu pensiile Noul buget pe 2021 se pare .

Ce premiu ia castigatorul de la Survivor Romania 2021. Suma este uriasa

Survivor Romania este o emisiune cu miza extrem de mare. Competitia va avea in final un singur castigator care se va alege cu premiul cel mare. Care este suma pe care o va incasa cel mai bun dintre concurentii show-ului? Ce premiu va lua castigatorul de la Survivor? Emisiunea care se bucura de un succes .

E casatorit! Concurentul de la Survivor Romania 2021 s-a dat singur de gol

Un concurent de la Survivor Romania a facut declaratii surprinzatoare. Artistului i-au scapat detalii care l-au dat de gol. Despre cine este vorba? Concurentul care s-a dat de gol Survivor Romania este emisiunea unde surprizele, dar si competitivitatea dintre concurenti ii tin pe fanii emisiunii cu sufletul al gura. Daca inainte de a intra in .

Institutul Cantacuzino vine cu vesti bune pentru romani. Medicamentul-minune e deja pe piata

Institutul Cantacuzino vine cu vesti bune pentru romani. Medicamentul-minune e deja pe piata. Despre ce este vorba, cititi in articolul de mai jos. Vesti bune de la Institutul Cantacuzino. Medicamentul asteptat de totii romanii ajunge in farmacii Institutul Cantacuzino vine cu vesti bune pentru toti romanii si anunta ca medicamentul-minune este deja pe piata, scrie .

CTP, vesti groaznice pentru Simona Halep, dupa victoria de azi: Asta nu e in avantajul ei

Victoria de astazi a Simonei Halep si calificarea in Optimile de finalaa este o performanta, dar nu surprinzatoare. Surprinzator este posibilul adversar din Optimi. Este vorba de poloneza Iga Swiatek. Swiatek are deja un avantaj in fata jucatoarei noastre, dupa victoria de la Roland Garros, scor 6-1, 6-2. Simona Halep vs Iga Swiatek, in Optimile .

Culita Sterp e plin de bani. Cat a castigat artistul inainte de Survivor Romania 2021

Stiai ca artistul Culita Sterp e plin de bani? Faimosul de la Survivor Romania a declarat, in nenumarate randuri, ca nu a venit sa participe la competitia din Republica Dominicana pentru marele premiu de 250. 000 de lei, ci pentru experienta. Cat a castigat artistul inainte de Survivor Romania 2021 si care sunt principalele sale surse .

Ce plan are Zanni la Survivor Romania 2021. Cine l-a dat de gol: Asta urmareste de la inceput

Ce plan are Zanni la Survivor Romania 2021. Cine este faimosul artist din Romania care l-a dat de gol pe protejatul lui Alex Velea. Ce va face Zannidache, in continuare, in competitia din Republica Dominicana. Unul dintre cei mai cunoscuti fosti concurenti de la Survivor Romania dezvaluie care este strategia, spune el, a artistului cu .

Familia lui Musty Camara de la Survivor Romania 2021. Prin ce drama a trecut concurentul de la Razboinici

Musty Camara este fratele cantaretului din fosta trupa Alb Negru, Kamara Ghedi. El are varsta de 39 de ani si face parte din echipa Razboinicilor de la Survivor Romania, sezonul 2. El a revenit in Romania, tara in care s-a nascut, in anul 2015. Iata care este familia lui Musty Kamara de la Survivor. Familia .

Alexandru Rafila, avertisment crunt pentru cetateni: Romania ar putea fi afectata de un posibil val trei, dar si de tulpina mutanta

Reprezentantul Romaniei la OMS avertizeaza ca tara noastra ar putea traversa o perioada si mai neagra decat cele de pana acum. Medicul avertizeaza asupra lipsei de actiune din partea autoritatilor competente, fapt ce ar putea agrava iremediabil pandemia de Covid-19 actuala. Pentru evitarea acestei catastrofe, medicul ofera cateva solutii iminente. Nu mai este timp pentru .

Curs BNR pentru 12 februarie 2021. Noua directie bugetara si efectele economice

Astazi un nou curs BNR pentru 12 februarie 2021 va fi emis dupa ora 13:00. Noua directie bugetara aprobata miercuri va influenta major economia romaneasca a acestui an. Predictiile bugetare,d ar si deficitul de 7,4%, anuntat oficial, devin factori importanti in politica monetara a umatoarei perioade. Va influenta in vreun fel noul buget deprecierea leului, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )