Libnet.ro
UNICEF

21:15

Vezi aici lista castigatorilor la MTV VMA 2015!

ADPM ADPM,
Vezi aici lista castigatorilor la MTV VMA 2015!

Seara trecuta, Microsoft Theatre din Los Angeles a gazduit mult asteptata gala de premiere MTV Video Music Awards. Cel mai important premiu al serii, Video Of The Year, a fost castigat anul acesta de Taylor Swift si Kendrick Lamar. Iata aici lista completa a castigatorilor. continuă pe ADPM

Cele mai cool prestatii de pe scena MTV VMA 2015!

De la Nicki Minaj si Taylor Swift, Macklemore si Ryan Lewis ori Pharrell si pana la Justin Bieber, Tori Kelly sau The Weeknd, iata care au fost artistii ce au oferit cele mai cool prestatii pe scena MTV VMA 2015! .

Miley Cyrus s-a imbracat de scandal la MTV VMA! A schimbat 11 costumatii si a aratat (aproape) tot!

Miley Cyrus a prezentat editia din acest an a galei MTV VMA 2015, iar pe intreg parcursul serii s-a schimbat de mai multe ori, surprinzand audienta cu nu mai putin de 11 costumatii dintre cele mai ciudate si mai indraznete! .

Fashion la MTV VMA! Cele mai cool aparitii de pe covorul rosu

De la Kim Kardashian, Miley Cyrus ori Nicki Minaj si pana la Taylor Swift, Britney Spears, Rita Ora sau Selena Gomez, iata vedetele care au bifat cele mai cool aparitii vestimentare la MTV VMA 2015.

A avut cel mai ciudat discurs de la MTV VMA! Kanye West vrea sa devina presedintele SUA in 2020!

Kanye West a avut de departe cel mai inedit discurs de la MTV VMA 2015, facand un anunt cat se poate de surprinzator: isi doreste ca, in anul 2020, sa devina presedintele Statelor Unite! .

VIDEO! Scandal la MTV VMA! Nicky Minaj a injurat-o pe Miley Cyrus

In momentul in care a urcat pe scena MTV VMA pentru a-si ridica trofeul la categoria Best Hip Hop Video, Nicki Minaj a schimbat cateva replici dure cu prezentatoarea evenimentului, Miley Cyrus! Iata cum s-a ajuns aici.

VMA 2015: Kanye West a anuntat ca va candida la alegerile prezidentiale din 2020 (VIDEO)

Rapperul American Kanye West, care a castigat duminica premiul Video Vanguard Awards, un trofeu creat in memoria cantaretului Michael Jackson, a anuntat, in cadrul galei MTV Video Music Awards 2015, ca va.

VIDEO |Gipsy Casual Starchild lanseaza single-ul si videoclipul Let me go Vezi aici cum arata

Gipsy Casual feat. Starchild? O combinatie la care, cu siguranta, nu se astepta nimeni! Astazi, artistii lanseaza piesa si videoclipul.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2807 seconds )