Libnet.ro
UNICEF

16:00

VfB Stuttgart vs Steaua (20.00)/ Reghecampf: Nu vrem sa parem aroganti, dar putem castiga in Germania

Hotnews Hotnews,
VfB Stuttgart vs Steaua (20.00)/ Reghecampf: Nu vrem sa parem aroganti, dar putem castiga in Germania

Steaua debuteaza in grupele Europa League sezonul 2012-2013) impotriva lui VfB Stuttgart, in deplasare. Nu vrem sa parem aroganti, dar Steaua a aratat ca e valoroasa si poate castiga meciul din Germania, a precizat Laurentiu Reghecampf inainte de duelul cu VfB. Partida va fi in direct pe Protv, Digisport 1 si Dolcesport 1 si LiveText pe HotNews. ro de la ora 20. continuă pe Hotnews

Liga Europei: VfB Stuttgart - Steaua Bucuresti, scor 2-2

Steaua Bucuresti a debutat, joi, cu o remiza in grupa E a Ligii Europa, scor 2-2 1-1), in deplasare, cu formatia germana VfB Stuttgart. Golurile au fost marcate de Ibisevici 5, Niedermeier 85, respectiv Adrian.

Live Text VfB Stuttgart - Steaua (20.00)/ Vezi cele doua echipe

Steaua debuteaza in grupele Europa League sezonul 2012-2013) impotriva lui VfB Stuttgart, in deplasare. Partida va fi in direct pe Protv, Digisport 1 si Dolcesport 1 si LiveText pe HotNews. ro de la ora 20.

LIVE TEXT. Stuttgart - Steaua, 0-0. Partida a inceput. ...

LIVE TEXT VfB Stuttgart - Steaua Bucuresti: Minutul 1. A inceput meciul VfB Stuttgart - Steaua Bucuresti. Steaua are prima minge a meciului Partida VfB Stuttgart - Steaua Bucuresti, din prima etapa a grupei E a Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 20. Partida va fi transmisa de canalele ProTv, Dolce Sport si Digi Sport iar meciul va putea fi urmarit, in format LIVE TEXT, incepand cu ora 20. 00, pe romanialibera. ro UPDATE ECHIPELE DE START VfB Stuttgart: Ulreich - Sakai, .

LIVE TEXT. Stuttgart - Steaua, de la ora 20.00. ...

Partida VfB Stuttgart - Steaua Bucuresti, din prima etapa a grupei E a Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 20. Partida va fi transmisa de canalele ProTv, Dolce Sport si Digi Sport iar meciul va putea fi urmarit, in format LIVE TEXT, incepand cu ora 20. 00, pe romanialibera. ro Echipe probabileEchipele probabile: VfB Stuttgart: Ulreich - Sakai, Tasci, Maza, Boka - Kvist, Gentner - Harnik, Hajnal, Okazaki - Ibisevici;Rezerve: Ziegler - Niedermeier, Bah, Traore, Torun, Cacau, .

LIVE TEXT. Stuttgart - Steaua 1-1 (repriza a doua). ...

LIVE TEXT VfB Stuttgart - Steaua Bucuresti: Minutul 72 Steaua a cazut in ultimele minute, nemtii preseaza Minutul 71 Steaua pleaca pe contraatac, Pintilii alege cea mai proasta solutie si suteaza de la mare distanta, dar pe langa poarta Minutul 70 Hajnal centreaza periculos, Chiriches respinge bine Minutul 68 Faza buna a nemtilor! Mingea ajunge la Cacau, care suteaza in transversala Minutul 67 Cacau este in careu, incearca sa suteze pe langa Szukala, dar mingea este blocata Minutul 66 .

LIVE TEXT. Stuttgart - Steaua, 1-1 (repriza a doua). ...

LIVE TEXT VfB Stuttgart - Steaua Bucuresti: Minutul 47 A inceput repriza a doua Minutul 46 Finalul primei reprize Minutul 46. Arbitru decide un minut de prelungire Minutul 45 Un fotbalist al ui Stuttgart, Ibisevic, este cazut pe gazon Minutul 42 Cacau centreaza excelent, insa Chiriches are o interventie foarte precisa Minutul 41 Adi Popa incearca sa combine cu Georgievski, dar nemtii recupereaza Minutul 39 Ratare a lui Rodriguez Minutul 38. Steaua greseste o pasa, dar scapa de o .

LIVE TEXT. Stuttgart - Steaua, 1-1 (prima repriza). ...

LIVE TEXT VfB Stuttgart - Steaua Bucuresti: Minutul 31 Fault Bourceanu asupra lui Ibisevic Minutul 29 Lovitura libera pentru Steaua. Adi Popa executa, dar mingea iese in corner Minutl 28 Kvist primeste primul cartonas galben al meciului Minutul 27 Pasa pentru Ibisevic in careu, Steaua recupereaza Minutul 25 Ocazie uriasa a lui Adi Popa, dupa o greseala a nemtilor Minutul 24. Aruncare de la margine pentru Steaua, nemtii recupereaza mingea Minutul 23. Nemtii mentin balonul, fara pericol .

LIVE TEXT. Stuttgart - Steaua 2-2 SCOR FINAL. ...

Echipa Steaua Bucuresti a debutat, joi, cu o remiza in grupa E a Ligii Europa, SCOR FINAL 2-2 1-1), in deplasare, cu formatia germana VfB Stuttgart, dupa ce a condus cu 2-1 pana in finalul meciului. Golurile au fost marcate de Ibisevici 5, Niedermeier 85, respectiv Adrian Popa 6, Rusescu 80 din penalti. 1-0: Ibisevici reia cu o lovitura de cap din sase metri o minge centrata de pe partea stanga a lui Hajnal. 1-1: Adi Popa i-a pasat in adancime lui Nikolici, acesta a incercat sa-l .

STUTTGART STEAUA 2-2 Laurentiu Reghecampf: Este un rezultat rezonabil.

Antrenorul echipei Steaua Bucuresti, Laurentiu Reghecampf, a declarat, joi, la Sport. ro, la finalul partidei cu VfB Stuttgart, contand pentru prima etapa a grupei E a Ligii Europa, ca rezultatul de egalitate, 2-2, este unul rezonabil, potrivit Mediafax. Cred ca este un rezultat rezonabil. E pacat ca nu am reusit sa tinem de rezultat, nu am stiut sa tinem mai mult de minge dupa golul doi. In mare, un meci bune in care ne-am creat foarte multe sanse. Nu am menajat pe nimeni. Am trimis in .

Stuttgart - Steaua, azi LIVE de la 20:00. Echipele probabile

Steaua va debuta in aceasta editie a grupelor Ligii Europa de la ora 20:00, impotriva lui VfB Stuttgart, intr-un meci transmis in direct de Onlinesport. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )