Libnet.ro
UNICEF

15:30

Viata de taran in Teleorman a unuia dintre cei mai buni sportivi ai lumii: agricultor pasionat si dublu campion mondial la lupte, in 2015

Adevărul Adevărul,
Viata de taran in Teleorman a unuia dintre cei mai buni sportivi ai lumii: agricultor pasionat si dublu campion mondial la lupte, in 2015

Romanul Attila Szabo 56 de ani) a obtinut, in 2015, titlul de dublu campion mondial la Campionatul Mondial de Lupte Libere si Greco-romane de la Atena, categoria veterani. Szabo si-a impartit toata viata intre sportul de performanta atat in Romania, cat si in Germania si agricultura, in judetul Teleorman. continuă pe Adevărul

Dorit si de Edi Iordanescu la Pandurii, Mutu l-ar putea urma pe Marica la Steaua:Sunt cei mai buni din Romania

Ciprian Marica 31 de ani) s-a inteles deja cu Steaua, iar Gigi Becali e gata sa refaca atacul nationalei din urma cu cativa ani, prin aducerea veteranului Adrian Mutu 37 de ani).

10 lectii de aur in cresterea copiilor, predate de unul dintre cei mai mari pedagogi din istorie

Anton Makarenko, un pedagog extrem de apreciat si unul dintre pionierii educatiei moderne, a formulat cele mai importante aspecte de care parintii trebuie sa tina cont pentru ca micutii lor sa devina adulti responsabili si fericiti.

Vladimir Pribylovsky, unul dintre cei mai cunoscuti critici ai lui Putin, a fost gasit mort in casa sa din Moscova

Analistul politic si scriitorul rus Vladimir Pribylovsky, unul dintre cei mai cunoscuti critici ai presedintelui rus Vladimir Putin, a fost gasit mort miercuri dimineata in apartamentul sau din Moscova, relateaza The Interpreter, citand agentia de presa oficiala a Rusiei, TASS.

Simona Halep, locul 4 in topul celor mai buni sportivi din Balcani in 2015

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a ocupat locul al patrulea in ancheta realizata de agentia bulgara de stiri BTA pentru desemnarea celor mai buni sportivi din Balcani in 2015 si la care a participat si Agerpres.

Au aparut Normele de aplicare ale Codului Fiscal. Vezi in text cateva dintre cele mai importante prevederi

Miercuri seara s-au publicat in Monitorul Oficial normele de aplicare cu privire la Codul fiscal . Pe alocuri sunt explicitate foarte bine unele prevederi ale Codului fiscal iar prin alte parti legiuitorul nu a mai dorit sa detalieze prevederile normative. Privit in ansamblu, actul normativ este unul de mari dimensiuni si vine sa expliciteze prevederile din Codul fiscal. Cu siguranta analiza de mai jos nu acopera nici pe departe dimensiunea actului normativ insa parcurgem cateva elemente foarte importante din perspectiva acestei prevederi. Consulta aici Normele de aplicare ale Codului Fiscal.

Prime Transaction: SIF2, SIF4 si bancile au avut unele dintre cele mai bune evolutii ale zilei

Principalii indici ai Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri in scadere, in contextul in care a fost inregistrata o lichiditate mai mare decat in ziua anterioara, de 72,76 milioane de lei 16,05 milioane de euro).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )