Libnet.ro
UNICEF

18:45

Viata unui roman in Legiunea Straina, una dintre cele mai redutabile forte militare din lume: Totul trebuie sa fie la rigla

B1 B1,
Viata unui roman in Legiunea Straina, una dintre cele mai redutabile forte militare din lume: Totul trebuie sa fie la rigla

Un roman plecat sa lupte in Legiunea Straina a povestit pentru vice. com viata de zi cu zi a unui soldat inrolat intr-una dintre cele mai redutabile forte militare din. continuă pe B1

Si bineinteles, EA!. Andreea Berecleanu, insotita la nunta de una dintre cele mai importante persoane din viata sa. Imaginea este de colectie (FOTO)

Andreea Berecleanu a avut parte in acest weekend de una dintre cele mai mari bucurii din viata sa. Prezentatoarea s-a casatorit in fata lui Dumnezeu cu alesul inimii sale, medicul estetician.

Cum sunt facute bomboanele MMs: in culisele uneia dintre cele mai mari fabrici. Procesul este surprinzator de sofisticat FOTO

Multi dintre noi am auzit de MMs si unii adoramicile bomboane colorate din ciocolata, insa putini stiu ce presupune procesul de fabricare. Jurnalistii de la Business Insider au facut o incursiune intr-una dintre cele mai mari fabrici si au urmarit indeaproape fiecare pas pana cand pungile cu bomboane sunt gata sa ajunga pe rafturile magazinelor.

Una dintre elevele rapite la Chibok a fost gasita de soldati nigerieni avand in brate un copil de zece luni

Una dintre cele peste 200 de eleve rapite de gruparea militanta islamista Boko Haram din scoala lor la Chibok in nord-estul Nigeriei in 2014 a fost gasita de soldati, a anuntat sambata un purtator de cuvant al armatei nigeriene, informeaza Reuters, preluata de Agerpres.

Monica Tanasoiu, una dintre victimele din Colectiv, ar fi implinit astazi 36 de ani. Mama ei a scris un mesaj emotionant (FOTO)

Monica Tanasoiu, una dintre victimele tragediei din Colectiv, ar fi implinit astazi 36 de ani, iar mama ei a postat un mesaj impresionant pe o retea sociala. Tanara s-a stins din viata.

Una dintre angajatele CEC Zlatna acuzate de furtul a 1,7 milioane de euro din banii clientilor a recunoscut faptele. Elena Metesan va sta 3 ani la inchisoare

Una dintre cele doua foste angajate ale filialei CEC din orasul Zlatna, arestata preventiv pentru furtul a aproape 1,7 milioane de euro din banii clientilor, a recunoscut faptele si a incheiat un acord de recunoastere a vinovatiei cu Parchetul de pe langa Tribunalul Alba. Elena Metesan 55 ani) va sta 3 ani la inchisoare.

Cele mai mari mituri despre cuplurile fericite vs. realitate: ce trebuie sa stii daca relatia ta nu merge ca pe roate

Una dintre cele mai mari greseli care ne impiedica sa avem o relatie sanatoasa si solida este faptul ca obisnuim sa credem in mituri despre ce inseamna un cuplu fericit si ce presupune acesta. Renumitul Dr. Phil dezvaluie noua mituri despre cuplurile fericite si realitatile care te vor face sa-ti privesti relatia dintr-o noua perspectiva.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )