Libnet.ro
UNICEF

29 Mai.

Vicepremierul rus Rogozin ameninta Romania cu un bombardier strategic TU 160. Vezi reactia MAE si a lui Basescu

România Liberă România Liberă,
Vicepremierul rus Rogozin ameninta Romania cu un bombardier strategic TU 160. Vezi reactia MAE si a lui Basescu

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a scris sambata pe contul sau de Twitter ca, la solicitarea SUA, Romania si-a inchis spatiul aerian pentru avionul sau, transmite Agerpres. continuă pe România Liberă

UPDATE Dmitri Rogozin, pe Twitter: Romania mi-a inchis spatiul aerian. Data viitoare voi zbura cu un TU-160/ MAE roman: Amenintarea cu folosirea unui bombardier strategic, de catre un vicepremier rus, o declaratie foarte grava

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin scrie pe Twitter ca autoritatile de la Bucuresti nu i-au permis accesul in spatiul aerian al Romaniei la cererea Statelor Unite si este blocat in Transnistria. Informatia nu a fost insa confirmata de autoritatile de la Kiev, potrivit Digi 24. Rogozin afirma ca data viitoare va zbura cu un TU-160. UPDATE Ministerul Afacerilor Externe a reactionat la declaratia lui Rogozin, printr-un comunicat de presa in care afirma ca amenintarea cu folosirea unui bombardier strategic rus, de catre un vicepremier rus, reprezinta o declaratie foarte grava in actualul context regional, in care Federatia Rusa a incalcat suveranitatea si integritatea teritoriala a Ucrainei, iar forte separatiste proruse violeaza grav ordinea publica din statul vecin. Vezi textul comunicatului.

MAE a luat nota cu surprindere de postarea lui Rogozin de pe Twitter: Amenintarea cu folosirea unui bombardier strategic - o declaratie foarte grava, in actualul context regional

Ministerul roman al Afacerilor Externe informeaza, intr-un comunicat, ca a luat nota cu surprindere de postarea de astazi, 10 mai 2014, de catre vice-premierul guvernului Federatiei Ruse Dmitri Rogozin pe microblogul sau, conform careia Romania la cererea SUA si-a inchis spatiul pentru zborul meu. Ucraina din nou nu-mi permite. Data viitoare o sa zbor cu TU-160. Potrivit MAE, amenintarea cu folosirea unui bombardier strategic rus, de catre un vicepremier rus, reprezinta o declaratie foarte grava, in actualul context regional. Astfel, MAE solicita autoritatilor de la Moscova, ministerului rus de externe, sa precizeze public daca afirmatiile citate ale vice-premierului Rogozin reprezinta pozitia oficiala a guvernului Federatiei Ruse fata de Romania ca stat membru UE si NATO.

UPDATE. Noi atacuri la adresa Romaniei din partea vicepremierul rus Dmitri Rogozin, pe Twitter, dupa afirmatia ca va survola tara noastra cu un bombardier TU 160. Vezi reactia MAE si a lui Basescu

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a scris sambata pe contul sau de Twitter ca, la solicitarea SUA, Romania si-a inchis spatiul aerian pentru avionul sau, transmite Agerpres.

Rogozin: Romania mi-a inchis spatiul aerian, la cererea SUA. Data viitoare zbor cu un bombardier Tu-160. MAE: E o declaratie foarte grava (VIDEO)

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin sustine ca a ramas blocat in Transnistria pentru ca Romania si-a inchis spatiul aerian privat pentru avionul sau, la cererea autoritatilor americane. La solicitarea Statelor.

MAE: Amenintarea vicepremierului rus Rogozin reprezinta o declaratie FOARTE GRAVA

MAE apreciaza ca amenintarea cu folosirea unui bombardier strategic rus, de catre vicepremierul rus Dmitri Rogozin, reprezinta o declaratie foarte grava, solicitand autoritatilor de la Moscova sa precizeze p.

Vicepremierul rus: Romania mi-a inchis spatiul aerian, data viitoare voi zbura cu un bombardier

Avionul cu care se deplaseaza vicepremierul rus, Dmitri Rogozin, pare a fi blocat in Transnistria, dupa ce Romania i-a inchis spatiul aerian, sustin sursele de presa.

Rogozin acuza Romania ca nu-i permite sa treaca prin spatiul aerian, la cererea SUA

La solicitarea Statelor Unite, Romania si-a inchis spatiul aerian pentru avionul meu. Ucraina nu-mi permite sa trec, afirma vicepremierul rus intr-un mesaj postat pe Twitter , din Transnistria, citat de agentia Itar-Tass .

Delegatia care l-a insotit pe vicepremierul rus in Transnistria a ajuns la Moscova

Delegatia care l-a insotit pe vicepremierul rus Dmitri Rogozin in Transnistria a sosit sambata seara la Moscova cu un avion de linie, dupa ce autoritatile de la Kiev ar fi interzis tranzitarea avionului lui.

Rusia ameninta Romania. Bogdan Chirieac: Este prima oara cand incep sa devin ingrijorat

Analistul Bogdan Chirieac a declarat, in cadrul emisiunii Panorama de la Antena 3, ca este ingrijorat din cauza amenintarilor transmise de vicepremierul rus la adresa Romaniei. Este prima oara cand incep sa.

UPDATE Dmitri Rogozin, pe Twitter: Romania mi-a inchis spatiul aerian. Data viitoare voi zbura cu un TU-160/ MAE roman, surprins de declaratiile oficialului rus

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin scrie pe Twitter ca autoritatile de la Bucuresti nu i-au permis accesul in spatiul aerian al Romaniei la cererea Statelor Unite si este blocat in Transnistria. Informatia nu a fost confirmata deocamdata de autoritatile de la Bucuresti, potrivit Digi 24. Rogozin afirma ca data viitoare va zbura cu un TU-160. UPDATE Ministerul Afacerilor Externe a reactionat la declaratia lui Rogozin, printr-un comunicat de presa in care afirma ca amenintarea cu folosirea unui bombardier strategic rus, de catre un vicepremier rus, reprezinta o declaratie foarte grava in actualul context regional, in care Federatia Rusa a incalcat suveranitatea si integritatea teritoriala a Ucrainei, iar forte separatiste proruse violeaza grav ordinea publica din statul vecin. Vezi textul comunicatului. UPDATE Ora 17:30: Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a anuntat ca a revenit la Moscova, din Republica Moldova, in pofida faptului ca avionul sau a fost obligat de catre avioane ucrainene de interceptare sa se se intoarca din drum la Chisinau, potrivit Itar-Tass.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 29 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )