Libnet.ro
UNICEF

08:30

Vicepremierul Sevil Shhaideh, intrevedere cu ambasadorul SUA la Bucuresti

B1 B1,
Vicepremierul Sevil Shhaideh, intrevedere cu ambasadorul SUA la Bucuresti

Vicepremierul Sevil Shhaideh, ministru al Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene MDRAPFE), se intalneste miercuri cu ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm,. continuă pe B1

Vicepremierul Sevil Shhaideh s-a intalnit cu ambasadorul SUA. Ce au discutat

Vicepremierul Sevil Shhaideh a avut, miercuri, o intalnire cu ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, in cursul careia oficialul roman a subliniat faptul ca tara noastra angajat sa ramana un aliat ferm si responsabil al SUA si o ancora a relatiei transatlantice.

Vicepremierul Sevil Shhaideh se intalneste, miercuri, cu ambasadorul SUA, Hans Klemm

Vicepremierul si ministrul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, Sevil Shhaideh, are o intrevedere, miercuri, cu ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm.

Tariceanu a avut o intrevedere cu ambasadorul SUA. Despre ce au discutat cei doi

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a avut o intrevedere cu Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti. Cei doi au discutat despre relatia bilaterala, precum si despre colaborarea.

Liderul separatist de la Tiraspol s-a intalnit cu ambasadorul SUA la Chisinau, James Pettit VIDEO

Liderul separatist de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, a avut o intrevedere luni, 13 februarie, cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Republica Moldova, James D. Pettit. in cadrul intrevederii, asa-numitul presedinte al Transnistriei a multumit oficialului american pentru atentia acordata problematicii transnistrene si si-a exprimat speranta continuarii dialogului intr-o maniera pozitiva.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )