Libnet.ro
UNICEF

22:30

Vicepresedintele PSD, Paul Stanescu, l-a contrazis pe Liviu Dragnea: Darius Valcov nu mai e membru PSD

România Liberă România Liberă,
Vicepresedintele PSD, Paul Stanescu, l-a contrazis pe Liviu Dragnea: Darius Valcov nu mai e membru PSD

Vicepresedintele PSD, Paul Stanescu, l-a contrazis pe Liviu Dragnea, afirmand ca fostul ministru al Finantelor, Darius Valcov, nu mai e membru al partidului, dar s-a numarat printre artizanii programului de guvernare, scrie Mediafax. continuă pe România Liberă

RAZBOI TOTAL in PSD. Sorin Grindeanu: Dupa ce Liviu Dragnea demisioneaza, demisionez si eu. Hai sa vedem, pana luni, cat de barbat politic este(VIDEO)

Sorin Grindeanu a lansat joi un atac extrem de dur la adresa presedintelui PSD, Liviu Dragnea, acuzandu-l ca poarta responsabilitatea pentru criza politica in care se afla Romania in acest mo.

Un lider PSD ii cere demisia lui Liviu Dragnea

Mihai Chirica, primarul de Iasi, crede ca indiferent de ce face Sorin Grindeanu, Liviu Dragnea a pierdut si ar trebui sa demisioneze. Si daca Grindeanu pleaca si daca nu pleaca, rezultatul e acelasi.

Paul Stanescu, vicepresedinte PSD: Am gresit cand am facut nominalizarea, asta o sa scrie in motiune

Vicepresedintele PSD Paul Stanescu a sustinut vineri, 16 iunie, o conferinta de presa in care a vorbit despre actuala criza din partidul social-democrat.

Secretele din sediul PSD. Sorin Grindeanu nu vrea sa demisioneze. Liviu Dragnea s-a manifestat destul de nervos

Radu Tudor a prezentat marti, la emisiunea Punctul de intalnire, care au fost elementele esentiale ale discutiei dintre premierul Sorin Grindeanu si presedintele PSD Liviu Dragnea in.

Victor Ponta il infrunta pe liderul PSD: Guvernul nu se inchide cand vrea Liviu Dragnea. La Palatul Victoria nu se stinge lumina(VIDEO)

Guvernul nu se inchide atunci cand vrea Liviu Dragnea, a spus Victor Ponta vineri, intr-o declaratie de presa sustinuta la scurt timp dupa ce a fost numit in functia de.

Eugen Tomac: Am aflat ca Liviu Dragnea vrea sa propuna un nou premier de la UDMR. Depaseste imaginarul in politica

Presedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, a declarat, marti, la Parlament, ca a aflat de la mai multi parlamentari, inclusiv de la cei din grupul PSD, ca liderul social-democratilor, Liviu Dragnea, va propune un nou premier de la UDMR, ceea ce este o chestiune care depaseste imaginarul in politica.

Lider PMP: Am aflat ca Liviu Dragnea vrea sa propuna un nou premier de la UDMR

Presedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, a declarat, marti, la Parlament, ca a aflat de la mai multi parlamentari, inclusiv de la cei din grupul PSD, ca liderul social-democratilor, Liviu Dragnea, va propune un.

Liviu Dragnea negociaza cu Kelemen Hunor caderea Guvernului Grindeanu. UDMR ar urma sa anunte sambata ce decizie a luat. PSD nu va avea sprijin din partea partidului lui Traian Basescu

Presedintele PSD Olt, Paul Stanescu, a confirmat, vineri, negocierile social-democratilor cu UDMR pentru sustinerea la votul motiunii impotriva Guvernului Grindeanu si pentru cooptarea in viitorul guvern.

Vicepresedintele PSD Doina Pana: Dragnea a avut proasta inspiratie sa il nominalizeze pe Grindeanu ca premier

Vicepresedintele PSD Doina Pana a declarat, vineri, ca Dragnea a avut proasta inspiratie sa il nominalizeze pe Grindeanu premier, dar ca acesta nu e un motiv pentru care sa demisioneze, potrivit Agerpres.

Razboiul din PSD, ziua a doua. Liviu Dragnea: Partidul Social-Democrat este sub asediu. Sorin Grindeanu: Dragnea incearca sa confiste partidul. Coalitia PSD-ALDE vrea sa depuna luni motiunea de cenzura contra propriului Guvern

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a anuntat ca, luni, se va depune o motiune de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, adaugand ca PSD este sub asediu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )