Libnet.ro
UNICEF

16:30

Vicepresedintele SUA vine in Romania, sa discute cu Basescu si Ponta despre criza din Ucraina

Antena3 Antena3,
Vicepresedintele SUA vine in Romania, sa discute cu Basescu si Ponta despre criza din Ucraina

Update 13. 40 - Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca i-a facut o invitatie vicepresedintelui SUA, Joe Biden, pentru a veni in Romania si ca va veni si seful Pentagonului, dar nu a dorit sa spuna. continuă pe Antena3

Joe Biden vine in Romania. Vicepresedintele SUA va discuta cu Basescu si Ponta despre criza din Ucraina

Vicepresedintele SUA, Joe Biden, va veni saptamana viitoare la Bucuresti pentru a discuta cu presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta inclusiv despre situatia din Ucraina, potrivit unor surse.

intalniri de gradul zero la Bucuresti: vicepresedintele SUA si seful Pentagonului, intrevederi cu Basescu si cu Ponta

Vicepresedintele SUA, Joe Biden, va veni saptamana viitoare la Bucuresti pentru a discuta cu presedintele Traian Basescu si cu prim-ministrul Victor Ponta inclusiv despre situatia din Ucraina, au declarat pentru Mediafax surse oficiale.

Joe Biden vine la Bucuresti pentru a discuta cu Traian Basescu si Victor Ponta

Vicepresedintele SUA, Joe Biden, va veni saptamana viitoare la Bucuresti pentru a discuta cu presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta inclusiv despre situatia din Ucraina, au declarat surse oficiale.

Vicepresedintele SUA Joe Biden si seful Pentagonului vin saptamana viitoare la Bucuresti

Vicepresedintele Statelor Unite, Joe Biden, va sosi saptamana viitoare la Bucuresti pentru a discuta despre situatia din Ucraina, dar si despre alte subiecte, cu presedintele Traian Basescu si cu premierul Victor Ponta.

Ponta, despre declaratiile lui Rogozin: Pozitia Romaniei am exprimat-o eu. N-ar fi rau ca Basescu sa fie la sanatoriu

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, la Romania TV, ca el a exprimat pozitia statului roman fata de declaratiile recente ale vicepremierului rus Dimitri Rogozin, in timp ce comentariile presedintelui Traian Basescu au aratat ca n-ar fi rau sa fie la sanatoriu.

Basescu: Ponta este o solutie catastrofala pentru Romania si ca imagine si ca mod de abordare a actului de exercitare a puterii

Presedintele TraianBasescu a afirmat, luni, in emisiunea AdevarulLive, ca premierulVictor Ponta ar fi o solutie catastrofala pentru Romania daca ar ocupa functia de presedinte. Eu, co.

Ponta, despre gratierea lui Becali: Ma bucur doar ca domnul Becali e macar si pentru o zi alaturi de familie

Ma bucur doar ca domnul Becali e macar si pentru o zi alaturi de familie, a afirmat premierul Victor Ponta, dupa ce omul de afaceri a declarat luni ca daca Ponta ar fi presedinte, l-ar gratia pe el si.

Ponta, despre gratierea lui Becali: Ma bucur doar ca e macar si pentru o zi alaturi de familie

Ma bucur doar ca domnul Becali e macar si pentru o zi alaturi de familie, a afirmat premierul Victor Ponta, dupa ce omul de afaceri a declarat luni ca daca Ponta ar fi presedinte, l-ar gratia pe el si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )