Libnet.ro
UNICEF

22:30

Basescu: Ponta este o solutie catastrofala pentru Romania si ca imagine si ca mod de abordare a actului de exercitare a puterii

B1 B1,
Basescu: Ponta este o solutie catastrofala pentru Romania si ca imagine si ca mod de abordare a actului de exercitare a puterii

Presedintele TraianBasescu a afirmat, luni, in emisiunea AdevarulLive, ca premierulVictor Ponta ar fi o solutie catastrofala pentru Romania daca ar ocupa functia de presedinte. Eu, co. continuă pe B1

Institutul PollWatch pentru Romania: Alianta PSD-PC-UNPR ar obtine un scor de aproape 45% la alegerile europarlamentare

Alianta PSD-PC-UNPR ar obtine un scor de aproape 45% la alegerile europarlamentare si 13 locuri in parlamentul european, potrivit ultimelor estimari ale institutului PollWatch pentru Romania. Conform estimarilor,.

Gerhard Schroder: UE este principalul vinovat pentru criza din Ucraina

Fostul cancelar german Gerhard Schroder considera ca Uniunea Europeana UE) este principalul vinovat pentru criza ucraineana, ea obligand Kievul sa aleaga intre un viitor cu UE sau cu Rusia, intr-un interviu.

Fostul cancelar german Gerhard Schroder: UE este principalul vinovat pentru criza din Ucraina

Fostul cancelar german Gerhard Schroder considera ca Uniunea Europeana UE) este principalul vinovat pentru criza ucraineana, obligand Kievul sa aleaga intre un viitor cu UE sau cu Rusia. Eroarea fundaentala.

Victor Ponta este de acord cu gratierea lui Gigi Becali: E dreptul presedintelui sa-l gratieze, daca va dori, Ministerul Justitiei va da aviz pozitiv

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la Buzau, ca, daca presedintele Traian Basescu va dori sa-l gratieze pe Gigi Becali, Ministerul Justitiei va da aviz pozitiv, seful Guvernului adaugand ca se bucura.

Basescu: Statul este ineficient pentru ca nu accepta sa fie gestionat de oameni competenti. A ajuns SRI sa se ocupe de evaziune

Presedintele Traian Basescu a declarat, dumunica, la Timisoara, ca statul roman este inca mult prea ineficient si rigid in relatia cu cetatenii Romaniei, pentru ca nu accepta sa fie gestionat de oameni.

Basescu: Statul este ineficient pentru ca nu accepta sa fie gestionat de oameni competenti. A ajuns SRI sa se ocupe de evaziune (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, dumunica, la Timisoara, ca statul roman este inca mult prea ineficient si rigid in relatia cu cetatenii Romaniei, pentru ca nu accepta sa fie gestionat de oameni.

Traian Basescu: Statul este privit ca o masinarie potrivnica, institutiile - mosii ale partidelor

Presedintele Traian Basescu a declarat duminica, la Timisoara, ca statul roman este privit ca o masinarie potrivnica, institutiile fiind considerate mosii ale partidelor, pledand pentru o depolitizare a institutiilor. El a afirmat despre Serviciul Roman de Informatii ca a ajuns mai credibil decat primarii si ca am ajuns ca SRI sa se ocupe de evaziune fiscala.

O lege a securitatii cibernetice, de importanta maxima pentru Romania

Ministrul pentru Societatea Informationala, Razvan Cotovelea, a subliniat, vineri, importan and ta pregatirii cadrului legal romanesc privind securitatea cibernetica and si a insistat asupra preluarii exemplelor de buna practica interna and tionala, adaptate la specificul structurii administrative na and tionale, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Parrot Bebop este drona perfecta pentru supraveghere video

Parrot, creatorii AR. Drone, au decis sa investeasca ce au invatat in trecut in Parrot Bebop, o drona creata special pentru filmari de inalta calitate. Saptamana trecuta in San Francisco, CEO-ul Parrot a demonstrat in fata presei de specialitate noua creatia a companiei pe care o conduce. Era vorba de Bebop Drone, un gadget zburator dotat cu o camera de 14 megapixeli cu un unghi larg de captura si patru elice. Dupa ce AR. Drone a vandut aproximativ 700. 000 de unitati la [].

Schroder: UE este principalul vinovat pentru criza din Ucraina

Fostul cancelar federal german Gerhard Schroeder considera ca Uniunea Europeana este principalul responsabil al crizei ucrainene, obligand Kievul sa aleaga intre un viitor cu UE sau cu Rusia, a spus acesta intr-un interviu publicat in editia de duminica a ziarului Welt am Sonntag.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )