Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ce viciu are Bianca Dragusanu. Este foarte greu sa scapi de el

Playtech Playtech,
Ce viciu are Bianca Dragusanu. Este foarte greu sa scapi de el

Bianca Dragusanu are un viciu de care nu poate in ruptul capului sa scape! Nunu este vorba despre rochii sau accesorii de lux, ci de ceva ce i-ar putea face rau. Cum isi distruge sanatatea cunoscuta vedeta? Ce viciu are Bianca Dragusanu? Cu toate ca Bianca spune ca nu fumeaza, apare din ce in ce . continuă pe Playtech

Primarul Petre Tone: in Oltenita daca nu bei, e foarte greu sa iti petreci timpul. Cum a explicat edilul aceasta afirmatie, in direct pe B1 TV: Mi-o asum fara probleme (VIDEO)

Primarul Petre Tone a intrat in direct pe B1 TV, vineri seara, si a incercat sa explice afirmatia potrivit careia in orasul pe care il administreaza, Oltenita, daca nu bei, e foarte greu sa iti.

LUDOVIC ORBAN: Necesitatea drumului expres Craiova-Pitesti este foarte mare

Premierul Ludovic Orban spune ca necesitatea drumului expres Craiova-Pitesti este foarte mare, iar pentru Guvern reprezinta o prioritate absoluta. El sustine ca deocamdata lucrurile se misca multumitor doar pe tronsonul doi al acestui drum expres. La randul sau, ministrul Transporturilor, LUcian Bode, spune ca tronsonul doi va fi gata in iunie 2021, dar este nemultumit de ce se intampla pe tronsonul 1.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )