Libnet.ro
UNICEF

17:45

Victor Ponta: Anca Boagiu, acea fatuca, este direct vinovata si probabil va merge si la DNA pentru blocarea Programului Operational Sectorial pe Transporturi

Hotnews Hotnews,
Victor Ponta: Anca Boagiu, acea fatuca, este direct vinovata si probabil va merge si la DNA pentru blocarea Programului Operational Sectorial pe Transporturi

Premierul Victor Ponta a acuzat-o pe democrat-liberala Anca Boagiu ca, in calitate de ministru al Transporturilor, ar fi blocat Programul Operational Sectorial pe Transporturi, prin acordarea in mod ilegal a contractului autostrazii Nadlac - Arad unei firme 'pe care o cunoaste foarte bine', relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Ponta ii raspunde Ancai Boagiu: Aceasta fatuca e vinovata de contractul ...

Premierul Victor Ponta sustine ca Anca Boagiu, fatuca aceasta care a fost ministrul Transporturilor, este vinovata de blocarea POS Transporturi, prin acordarea in mod ilegal a contractului pentru autostrada Nadlac-Arad, astfel ca probabil va merge la DNA sa explice cum a dat contractul, potrivit Mediafax. Victor Ponta a fost intrebat, vineri, la Cluj-Napoca, intr-o conferinta de presa, cum comenteaza declaratiile Ancai Boagiu despre dreptul de veto al Romaniei la Consiliul .

Anca Boagiu: Victor Ponta merge la Bruxelles doar ca sa se pozeze. Omuletul asta trebuie sa invete ce inseamna interesul Romaniei

Se duce la Bruxelles doar ca sa se pozeze, spune vicepresedintele PDL Anca Boagiu la adresa premierului Victor Ponta. Aceasta mai spune despre Victor Ponta ca este ca un copil mare si razgaiat, care nu e capabil.

Anca Boagiu: Omuletul Ponta e acelasi copil mare si razgaiat, care nu poate ...

Democrat-liberala Anca Boagiu a declarat miercuri la RFI ca daca ,,omuletul Victor Ponta ar invata ce inseamna interesul Romaniei, cu siguranta tara ar avea de castigat, scrie NewsIn, potrivit Realitatea. net. Anca Boagiu sustine, astfel, ca premierul este acelasi copil mare si razgaiat, care nu poate sa fie un barbat de stat. Intrebata cine ar trebuie sa reprezinte Romania la viitorul Consiliu European de la Bruxelles, Boagiu a spus ca CCR a dat raspunsul in acest sens. ,,Raspunsul l-a .

Ponta o acuza pe Anca Boagiu de blocarea Programului Operational Sectorial pe Transporturi

Premierul Victor Ponta a acuzat-o pe democrat-liberala Anca Boagiu ca, in calitate de ministru al Transporturilor, ar fi blocat Programul Operational Sectorial pe Transporturi, prin acordarea in mod ilegal a contractului autostrazii Nadlac - Arad unei firme pe care o cunoaste foarte bine, informeaza Antena3. ro.

Ponta o acuza pe Anca Boagiu de blocarea Programului Operational Sectorial pe Transporturi

Premierul Victor Ponta a acuzat-o pe democrat-liberala Anca Boagiu ca, in calitate de ministru al Transporturilor, ar fi blocat Programul Operational Sectorial pe Transporturi, prin acordarea in mod ilegal a.

FOTO Premiera in Romania: Anca Boagiu isi face campanie in limbi straine

Pentru a atrage cat mai multe voturi, candidatii la parlamentare dau dovada de o imaginatie debordanta. Un exemplu in acest sens este Anca Boagiu, candidatul ARD la Senat in Sectorul 2. Boagiu a tradus propriul slogan de campanie in 11 limbi.

Anca Boagiu: PDL se vede alaturi de liberali. PNL nu trebuie sa se rupa, ci sa schimbe liderul

Vicepresedintele PDL Anca Boagiu a declarat ca democrat-liberalii se vad alaturi de liberali, ea explicand ca PNL nu trebuie sa se rupa, ci sa schimbe liderul, relateaza Mediafax. Boagiu a sustinut totodata ca viitorul premier trebuie sa fie un barbat de stat care sa apere interesele Romaniei.

Victor Ponta, interviu in Le Figaro: Ultimele luni arata ca este posibila coabitarea cu Basescu... Testul din vara ne-a schimbat pe amandoi, pentru ca am pierdut si unul si celalalt

Premierul Victor Ponta spune intr-un interviu pentru Le Figaro, preluat de Agerpres, ca ultimele luni arata ca este posibila coabitarea cu presedintle Traian Basescu. Ponta mai spune ca si el, si Basescu au pierdut dupa suspendarea din vara. Vezi in text cele mai importante declaratii ale lui Victor Ponta.

UPDATE Intalnirea dintre Victor Ponta si Traian Basescu a luat sfarsit

Premierul Victor Ponta s-a intalnit joi, la ora 16:00, la Palatul Cotroceni, cu presedintele Traian Basescu, informeaza Guverul Romaniei. Unul dintre subiectele care ar fi urmat sa fie abordate este legat de reprezentarea Romaniei la Consiliul European de saptamana viitoare. UPDATE 17:42) Premierul Victor Ponta sustine o declaratie de presa la ora 17:30 la Palatul Victoria, informeaza Guvernul Romaniei. UPDATE 16:39) Romania TV informeaza ca intalnirea a luat sfarsit.

Victor Ponta, pentru Xinhua: Principalul meu obiectiv extern dupa alegerile din China si Romania este ca noile guverne din cele doua tari sa inceapa un plan de cooperare substantiala

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, intr-un interviu pentru agentia chineza de presa Xinhua, ca asteapta cu nerabdare cooperarea consolidata cu China in 2013. Am anuntat public faptul ca principalul meu obiectiv extern dupa alegerile din China si Romania din acest an este ca noile guverne si conduceri politice din cele doua tari sa inceapa un plan de cooperare substantiala, a spus Ponta, potrivit Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )