Libnet.ro
UNICEF

13:00

Victor Ponta aproba demisia lui Darius Valcov, dupa ce DNA a cerut arestarea ministrului Finantelor

Antena3 Antena3,
Victor Ponta aproba demisia lui Darius Valcov, dupa ce DNA a cerut arestarea ministrului Finantelor

UPDATE - Victor Ponta a anuntat pe Twitter ca aproba demisia lui Darius Valcov si ca ii va face o noua propunere presedintelui Iohannis pentru Ministerul Finantelor Publice. Avand in vedere noua cerere a DNA. continuă pe Antena3

Ponta a semnat demisia lui Darius Valcov

La mai putin de o jumatate de ora dupa ce Directia Nationala Anticoruptie a anuntat ca a trimis catre Senat cererea de retinere si arestare a ministrului Finantelor, Darius Valcov, premierul Victor Ponta a anuntat pe contul sau de Twitter ca a aprobat cerere de demisie a lui Valcov.

Tariceanu: Demisia lui Darius Valcov este de salutat

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, luni, ca demisia din functie a ministrului de Finante Darius Valcov este de salutat, pentru a nu afecta activitatea si imaginea Guvernului si a precizat ca vinovatia o stabileste Justitia, nu Procuratura, care face doar ancheta, relateaza Mediafax.

DNA il vrea pe Darius Valcov dupa gratii

Ministrul demisionar al Finantelor, Darius Valcov, s-ar putea alatura curand cohortei de ministri din spatele gratiilor. DNA a facut mutarea, iar Senatul urmeaza sa decida saptamana viitoare.

Ponta explica cand isi da Valcov cu adevarat demisia

Premierul Victor Ponta a declarat luni, referitor la demisia lui Darius Valcov, de la Ministerul Finantelor, ca acesta va mai sta la conducerea institutiei cel putin inca o luna, o luna si jumatate, pana la finalizarea celor doua Coduri.

Darius Valcov a demisionat din functia de ministru al Finantelor

Darius Valcov i-a inaintat, duminica, premierului Victor Ponta demisia din functia de ministru al Finantelor, pentru acest post nefiind inca nominalizat un inlocuitor.

Victor Ponta: Valcov ramane in functie pana cand Codul Fiscal trece de Parlament (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, in cadrul unei conferinte de presa de la sediul PSD, ca fostul ministru al Finantelor, Darius Valcov, va ramane in functie teoretic, pana ce Codul Fiscal va fi aprobat.

Darius Valcov, primele declaratii dupa demisie: Consider ca e un gest cat se poate normal in astfel de circumstante

Darius Valcov, ministrul demisonar de la Finante, a declarat duminica seara, la Antena 3, ca desi nu i-a fost adusa la cunostinta calitatea de inculpat in vreun dosar, demisia sa este un gest cat se poate de normal in astfel de circumstante, si ca are rolul de a proteja imaginea Guvernului, dar si a tarii.

Demisia ministrului de finante Darius Valcov are un impact neutru asupra pietelor (raport)

Consideram ca demisia ministrului de finante Darius Valcov, in contextul unor acuzatii de coruptie, are un impact neutru asupra pietelor. Este acuzat ca ar fi luat mita in perioada 2010-2013, cand era primar. Nu suntem de parere ca aceasta situatie ar putea sa deraieze planurile si politicile guvernamentale si, cel mai important, noul Cod Fiscal. De altfel, intelegem din afirmatiile premierului ca evenimentul ar putea chiar grabi guvernul sa vina mai repede cu proiectul de lege care prevede o serie de schimbari fiscale majore. Presa locala scrie, citand surse, ca premierul va amana cateva zile nominalizarea unui nou ministru de finante, in asteptarea finalizarii proiectului noului Cod Fiscal, se arata intr-un raport transmis luni investitorilor de catre ING Bank.

Darius Valcov a venit la DNA pentru audieri

Ministrul demisionar al Finantelor Publice, Darius Valcov, a sosit, in urma cu putin timp, la sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie, ca sa fie audiat in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta. Valcov a venit la audieri dupa sedinta de Guvern in care au fost discutate proiectul Codului fiscal si cel al Codului de procedura fiscala.

Nazdravaniile penale ale lui Darius Valcov: Cum va arata Romania cu un Cod Fiscal care are ca autor un pungas care lua spagile la punga prin cimitire?

Ministrul de Finante Darius Valcov a demisionat dupa ce procurorii DNA l-au acuzat de luare de mita. Potrivit unui raport, Valcov primea mita in pungi de plastic si se intalnea cu ceilalti suspecti anchetati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )