Libnet.ro
UNICEF

14:30

Victor Ponta: Avem cea mai buna alianta electorala

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Avem cea mai buna alianta electorala

UPDATE 12:15 - Victor Ponta, Daniel Constantin si Gabriel Oprea au mers impreuna la Biroul Electoral Central pentru a depune listele candidatilor pentru alegerile europarlamentare. Presedintele PSD,. continuă pe Antena3

Rusia, retrogradata de agentia de rating Fitch. SUA a primit cea mai buna nota.

Agentia de evaluare financiara Fitch Ratings a revizuit, vineri, perspectiva de rating a Rusiei, de la stabila la negativa, din cauza riscurilor legate de sanctiunile occidentale impuse Moscovei pe fondul crizei din Ucraina, in schimb SUA a primit cea mai mare nota, potrivit Le Monde. Aceasta revizuire inseamna ca Fitch ar putea retrograda in curand ratingul de tara al Rusiei, care, in prezent, beneficiaza de un calificativ BBB, din categoria celor recomandate pentru .

UPDATE Alianta electorala PSD-UNPR-PC a depus la BEC listele candidatilor pentru europarlamentare/ Victor Ponta: Scorul pe care noi ni l-am propus este de 35%

Alianta electorala PSD-UNPR-PC a depus sambata la Biroul Electoral Central BEC) dosarele de candidatura pentru alegerile europarlamentare, care vor avea loc pe 25 mai, transmite Agerpres. Presedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat sambata ca Alianta PSD-UNPR-PC isi propune ca la alegerile europarlamentare sa obtina un scor de 35%. Vezi lista in documentul atasat.

VIDEO Alianta electorala PSD-UNPR-PC a depus la BEC listele candidatilor pentru europarlamentare/ Victor Ponta: Scorul pe care noi ni l-am propus este de 35%

Alianta electorala PSD-UNPR-PC a depus sambata la Biroul Electoral Central BEC) dosarele de candidatura pentru alegerile europarlamentare, care vor avea loc pe 25 mai, transmite Agerpres. Presedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat sambata ca Alianta PSD-UNPR-PC isi propune ca la alegerile europarlamentare sa obtina un scor de 35%. Vezi lista in documentul atasat.

Traian Basescu: Nu exista o solutie mai buna pentru Moldova decat integrarea in Uniunea Europeana, pentru evitarea unei situatii ca cea din Crimeea

Presedintele TraianBasescu a declarat, miercuri, in urma unei intalniri la Iasi cu omologul sau moldovean, Nicolae Timofti, ca cea mai buna solutie pentru Republica Moldova in acest moment este.

Utile: Un nou studiu da peste cap ce se credea pana acum despre grasimi; Lipsa somnului poate avea ca efect deteriorarea permanenta a celulelor cerebrale; Sase secrete pentru o digestie mai buna

Topul alimentelor care scad riscul de cancer. Desi in multe cazuri, expertii nu stiu exact cum actioneaza super-alimentele, exista dovezi clare ca anumite. Cum faci ca rana sa se vindece mai repede si fara cicatrice. Care ai zice ca este cea mai buna metoda sa ajuti o rana sa se vindece mai repede si fara.

Victor Ponta semneaza un editorial in Wall Street Journal in care greseste anul aderarii Romaniei la NATO

Premierul Victor Ponta semneaza un editorial in Wall Street Journal, intitulat Crearea unei superputeri transatlantice, in care noteaza ca Romania este membra in Alianta Nord-Atlantica din 2003. In articol, Victor Ponta sustine faptul ca, pentru a proteja Occidentul, este nevoie de formarea unei uniuni economice puternice intre UE si SUA.

Victor Ponta: Crin are limbajul lui Basescu. Avem unul, nu ne trebuie doi

Presedintele PSD, Victor Ponta a explicat, de la Biroul Electoral Central, ca nu poate vorbi rau despre Crin Antonescu, desi acesta din urma l-a atacat si ca isi doreste sa faca un alt fel de.

Alianta electorala PSD-UNPR-PC a depus la BEC listele candidatilor pentru europarlamentare

Alianta electorala PSD-UNPR-PC a depus sambata la Biroul Electoral Central BEC) dosarele de candidatura pentru alegerile europarlamentare, care vor avea loc pe 25 mai, transmite Agerpres.

Alianta electorala PSD-UNPR-PC depune listele de candidati pentru europarlamentare

Cursa pentru alegerile europarlamentare intra in linie dreapta. Alianta electorala PSD-UNPR-PC este prima care depune listele candidatilor la biroul electoral. iderii Aliantei spera sa obtina cel putin 35%.

Doar impreuna, Europa si SUA au o sansa de a mentine democratia in lume. Victor Ponta a publicat un editorial in Wall Street Journal

Doar impreuna, Europa si SUA au o sansa de a mentine democratia in lume, spune premierul Victor Ponta. intr-un editorial pentru publicatia Wall Street Journal, seful Executivului scrie ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )