Libnet.ro
UNICEF

12:30

Victor Ponta calca pe urmele lui Traian Basescu.

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta calca pe urmele lui Traian Basescu.

Oricat de mult s-ar stradui Victor Ponta sa-l ridiculizeze sau sa-l demonizeze pe Traian Basescu, prin declaratii ironice sau jignitoare, faptele sale tradeaza imensa veneratie pe care i-o poarta. Oricat de greu le-ar fi votantilor sai sa accepte, realitatea este ca modelul de lider al premierului nu este nimeni altcineva decat presedintele. Sigur, ADN-ul sau politic este cel preluat de la Adrian Nastase, iar modelul aspirational este Tony Blair, dar pe cine incearca sa imite si chiar sa . continuă pe România Liberă

Victor Ponta: Tariceanu are experienta necesara pentru a fi numarul doi in stat si il poate inlocui pe Traian Basescu la presedintie

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca noul sef al Senatului, Calin Popescu Tariceanu, are experienta si statura necesara pentru a fi numarul doi in stat si il poate inlocui pe Traian Basescu la presedintie, mentionand insa ca nu ia in calcul o noua suspendare, ci doar o ipoteza constitutionala.

Traian Basescu: Ponta, Antonescu si Dragnea sunt politicieni care vor plati factura minciunii

Presedintele Traian Basescu considera ca Victor Ponta, Liviu Dragnea si Crin Antonescu vor plati la un moment dat factura minciunii, transmite HotNews. intrebat la Pro TV daca in politica este la fel ca in.

Traian Basescu: Ponta, Antonescu si Dragnea vor plati factura minciunii. Si in politica sunt dame de companie

Presedintele Traian Basescu considera ca social-democratii Victor Ponta si Liviu Dragnea si liberalul Crin Antonescu sunt politicieni care, la un moment dat, vor plati factura minciunii, transmite Agerpres.

Cazul gratierii lui Gica Popescu: Presedintele Traian Basescu a mai gratiat un sportiv de performanta, dar din motive medicale

Victor Ponta, Valeriu Zgonea si Crin Antonescu se numara printre politicienii de top care sustin gratierea lui Gica Popescu. Cu totii au declarat ca ar semna, in calitate de simpli cetateni, cererea facuta.

Gheorghe Stefan: Am fost si voi ramane alaturi de Traian Basescu.

Gheorghe Stefan s-a inscris in Fundatia Miscarea Populara, anuntul sau fiind facut la Piatra Neamt, la o conferinta de presa la care a participat si Elena Udrea. Stefan a declarat ca mereu a fost alaturi de Traian Basescu si asa va ramane in continuare, conform Agerpres. Intotdeauna am fost alaturi de Traian Basescu si voi ramane alaturi de el, a declarat, sambata, Gheorghe Stefan, o data cu inscrierea sa in Fundatia Miscarea Populara. Primarul de Piatra Neamt a adaugat ca decizia sa era .

Traian Basescu, la congresul PPE: Alegerile sunt un moment decisiv pentru a spune nu xenofobilor si euroscepticilor/ Avem obligatia sa spunem Moscovei sa lase fiecare tara sa isi decida singura drumul

Presedintele Traian Basescu a sustinut vineri un discurs in cadrul Congresului de la Dublin al Partidului Popular European, in care urmeaza sa fie votat candidatul PPE pentru functia de presedinte al Comisiei Europene. Basescu a afirmat ca alegerile sunt un moment decisiv pentru a spune nu xeonofobilor, eurscepticilor, nationalistilor excesivi.

Traian Basescu: Daca Rusia nu incepe negocierile cu Ucraina in doua saptamani, pot fi inghetate activele de pe teritoriul UE

Presedintele Traian Basescu a afirmat, joi, ca daca Rusia nu va incepe negocirile cu Ucraina in urmatoarele doua saptamani, ar putea fi luate masuri precum inghetarea activelor aflate pe teritoriul Uniunii.

Victor Ponta ar putea candida la alegerile prezidentiale.

Premierul Romaniei, Victor Ponta, a declarat, azi, ca la alegerile prezidentiale va candida, din partea PSD, membrul cel mai bine clasat in sondajele de opinie. Ponta nu a spus daca va candida sau nu la alegeri, insa a declarat ca il va sustine pe cel mai bine clasat in sondaje. Candidatul nu-l propunem noi, nici altcineva, ci poporul. Cel mai bine clasat in sondaje va candida pentru functia de Presedinte al Romaniei, a declarat Victor Ponta. Cu candidatura, lucrurile, din punctul meu de .

De ce muta Victor Ponta PSD-ul spre centru.Cu cine spune ca se vede premierul o data la doua luni

Daca presedintele va fi de centru-stanga, trebuie sa fie un premier de centru-dreapta, a declarat duminica seara presedintele PSD, Victor Ponta, declaratie interpretata ca o concesie facuta adversarilor. De notat ca Ponta plaseaza PSD in mod explicit la centru - stanga si pare dispus la concesii dreptei. Dan Sultanescu vorbeste in ultimul sau editorial despre viziunea centrista a lui Ponta care ii va permite sa continue combinatia de rezultate economice si sociale.

De ce muta Victor Ponta PSD-ul spre centru. Cu cine spune ca se vede premierul o data la doua luni

Daca presedintele va fi de centru-stanga, trebuie sa fie un premier de centru-dreapta, a declarat duminica seara presedintele PSD, Victor Ponta, declaratie interpretata ca o concesie facuta adversarilor. De notat ca Ponta plaseaza PSD in mod explicit la centru - stanga si pare dispus la concesii dreptei. Dan Sultanescu vorbeste in ultimul sau editorial despre viziunea centrista a lui Ponta care ii va permite sa continue combinatia de rezultate economice si sociale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )