Libnet.ro
UNICEF

21:00

Gheorghe Stefan: Am fost si voi ramane alaturi de Traian Basescu.

România Liberă România Liberă,
Gheorghe Stefan: Am fost si voi ramane alaturi de Traian Basescu.

Gheorghe Stefan s-a inscris in Fundatia Miscarea Populara, anuntul sau fiind facut la Piatra Neamt, la o conferinta de presa la care a participat si Elena Udrea. Stefan a declarat ca mereu a fost alaturi de Traian Basescu si asa va ramane in continuare, conform Agerpres. Intotdeauna am fost alaturi de Traian Basescu si voi ramane alaturi de el, a declarat, sambata, Gheorghe Stefan, o data cu inscrierea sa in Fundatia Miscarea Populara. Primarul de Piatra Neamt a adaugat ca decizia sa era . continuă pe România Liberă

Gheorghe Stefan, primarul din Piatra-Neamt, s-a inscris in Fundatia Miscarea Populara

Primarul de Piatra-Neamt, Gheorghe Stefan a anuntat, sambata, ca s-a inscris in Fundatia Miscarea Populara. Miscarea Populara este proiectul lui Traian Basescu, iar eu am fost permanent un sustinator.

Primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, s-a inscris in Fundatia Miscarea Populara

Gheorghe Stefan, primarul municipiului Piatra Neamt si presedinte al PDL Neamt, s-a inscris, sambata, in Fundatia Miscarea Populara, informeaza Agerpres.

Traian Basescu: Am aprobat memorandumul pentru semnarea scrisorii cu FMI

Presedintele Traian Basescu a anuntat miercuri seara ca a aprobat memorandumul pentru semnarea scrisorii de intentie cu Fondul Monetar International. Aceasta decizie vine dupa o serie de contre intre seful statului si premierul Victor Ponta legate de o noua acciza asupra combustibililor, care in cele din urma nu a mai fost inclusa in scrisoare.

PPE isi desemneaza candidatul pentru presedintia Comisiei Europene, la Congresul de joi si vineri. Vor sustine discursuri Traian Basescu, Angela Merkel, liderii ucraineni

Formatiunile politice membre ale Partidului Popular European vor vota pentru desemnarea candidatului PPE pentru functia de presedinte al Comisiei Europene, intr-un Congres care se va desfasura la Dublin, joi si vineri, unde a fost invitat si presedintele roman Traian Basescu.

Gabriel Oprea, numit oficial ministru de Interne, dupa demisia din postul de vicepremier. Traian Basescu a semnat decretul

Gabriel Oprea a fost numit oficial ministru de Interne, dupa ce anterior a demisionat din postul de vicepremier. Traian Basescu a semnat decretul prin care Oprea este numit ministru al Afacerilor Interne si.

Gabriel Oprea, numit oficial ministru de Interne si vicepremier interimar. Traian Basescu a semnat decretul

Gabriel Oprea a fost numit oficial, miercuri, ministru de Interne si vicepremier interimar, dupa ce anterior a demisionat din postul de vicepremier al Guvernului. Traian Basescu a semnat decretul prin care Oprea este.

Victor Ponta nuanteaza intelegerea cu Traian Basescu.

Cu noii ministri instalati la Palatul Victoria, premierul Victor Ponta a lansat propria interpetare a intelegerii cu Traian Basescu. Premierul a sustinut, ieri, ca isi va angaja raspunderea pentru un program de actiuni si nu pentru un program de guvernare. Dupa negocierile de miercuri, finalizate cu instalarea noilor ministri, Traian Basescu anuntase ca Victor Ponta i-a promis ca isi va angaja raspunderea pentru un program de guvernare. Presedintele a semnat, insa, decretele pentru .

VIDEO Traian Basescu: Romania doreste sa fie parte a unui eventual format de negociere pe situatia din Ucraina

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi dimineata, ca Romania va sustine la Consiliul European extraordinar pe tema Ucrainei ca doreste sa fie parte a unui eventual format de negociere pentru rezolvarea situatiei din zona, plecand de la interesul national al tarii noastre, potrivit Mediafax. Traian Basescu participa, joi, la Consiliul European extraordinar pe tema Ucrainei, iar apoi la Congresul Partidului Popular European, in calitat de invitat. Romania considera ca ceea ce a facut Federatia Rusa prin incalcarea acordurilor bilaterale reprezinta o agresiune la adresa Ucrainei, a declarat seful statului la plecarea spre Bruxelles.

Traian Basescu: Ponta, Antonescu si Dragnea sunt politicieni care vor plati factura minciunii

Presedintele Traian Basescu considera ca Victor Ponta, Liviu Dragnea si Crin Antonescu vor plati la un moment dat factura minciunii, transmite HotNews. intrebat la Pro TV daca in politica este la fel ca in.

Traian Basescu: Ponta, Antonescu si Dragnea vor plati factura minciunii. Si in politica sunt dame de companie

Presedintele Traian Basescu considera ca social-democratii Victor Ponta si Liviu Dragnea si liberalul Crin Antonescu sunt politicieni care, la un moment dat, vor plati factura minciunii, transmite Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )