Libnet.ro
UNICEF

01:06

Traian Basescu: Ponta, Antonescu si Dragnea vor plati factura minciunii. Si in politica sunt dame de companie

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu: Ponta, Antonescu si Dragnea vor plati factura minciunii. Si in politica sunt dame de companie

Presedintele Traian Basescu considera ca social-democratii Victor Ponta si Liviu Dragnea si liberalul Crin Antonescu sunt politicieni care, la un moment dat, vor plati factura minciunii, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

Traian Basescu: Ponta, Antonescu si Dragnea sunt politicieni care vor plati factura minciunii

Presedintele Traian Basescu considera ca Victor Ponta, Liviu Dragnea si Crin Antonescu vor plati la un moment dat factura minciunii, transmite HotNews. intrebat la Pro TV daca in politica este la fel ca in.

Basescu: Ponta, Antonescu si Dragnea sunt politicienii care vor plati factura minciunii.

Presedintele Traian Basescu considera ca Victor Ponta, Liviu Dragnea si Crin Antonescu vor plati la un moment dat factura minciunii, informeaza HotNews. Intrebat la Pro TV daca in politica este la fel ca in showbiz, contand mai mult show-ul decat adevarul, presedintele a raspuns: In politica merge cu minciuna pana la un punct. Adica, poti sa incerci sa te arati a fi altceva, pana cand se prinde lumea si atunci ai o factura extrem de ridicata de platit. Si eu pot sa spun cativa politicieni .

Ponta, Antonescu si Zgonea sustin gratierea lui Gica Popescu.

Politicienii Victor Ponta, Crin Antonescu si Valeriu Zgonea au anuntat ca vor semna petitia catre seful statului, Traian Basescu, privind acordarea gratierii individuale pentru Gica Popescu. Premierul Romaniei, Victor Ponta, a declarat joi, in exclusivitate pentru Gandul, ca, in calitate de simplu cetatean, sustine cererea de gratiere a lui Gica Popescu. In calitate de sef al Executivului insa, Victor Ponta a afirmat ca nu se poate pronunta. Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu .

VIDEO Traian Basescu: Respect deciziile anterioare ale CCR si voi numi toti ministrii cand conditiile vor fi indeplinite. Solutia cea mai rapida, adoptarea miercuri a unui nou program de guvernare

Presedintele Traian Basescu a insistat, marti seara, dupa ce a discutat cu premierul Victor Ponta la Palatul Cotroceni, asupra necesitatii adoptarii de catre Parlament a unui nou program de guvernare, inainte de numi noii ministri. Basescu a precizat ca doreste acest lucru pentru ca guvernul sa aiba legitimitate deplina si pentru a evita asteptarea deciziei Curtii Constitutionale la contestarea depusa de parlamentarii PDL si PMP. UPDATE Premierul Ponta a mers la Palatul Cotroceni: M-am intalnit cu presedintele, dar nu am ajuns la nicio concluzie privind procedurile de urmat. Vom mai discuta si maine .

Sinteza zilei: Cum s-au reevaluat Basescu si Antonescu - DECLARATII-CHEIE

Mihai Gadea a prezentat, in editia de joi a emisiunii Sinteza zilei, doua montaje video care surprid fidel cum s-au reevaluat presedintele Traian Basescu si presedintele PNL Crin Antonescu. Iata cum a ajuns.

Victor Ponta nuanteaza intelegerea cu Traian Basescu.

Cu noii ministri instalati la Palatul Victoria, premierul Victor Ponta a lansat propria interpetare a intelegerii cu Traian Basescu. Premierul a sustinut, ieri, ca isi va angaja raspunderea pentru un program de actiuni si nu pentru un program de guvernare. Dupa negocierile de miercuri, finalizate cu instalarea noilor ministri, Traian Basescu anuntase ca Victor Ponta i-a promis ca isi va angaja raspunderea pentru un program de guvernare. Presedintele a semnat, insa, decretele pentru .

Victor Ponta a discutat cu Traian Basescu la Palatul Cotroceni

Premierul Victor Ponta a avut marti seara o intalnire de aproximativ 15 minute cu presedintele Traian Basescu, la Palatul Cotroceni. Ulterior, primul ministru a confirmat intalnirea si a precizat ca nu a ajuns.

Presedintele Traian Basescu ii cere lui Ponta sa respecte Constitutia la investirea noului Guvern

Presedintele Traian Basescu i-a transmis, marti, o scrisoare primului ministru Victor Ponta in care ii cere sa respecte Constitutia la instalarea noului Guvern, potrivit unui comunicat al Administratiei.

Presedintele Traian Basescu ii cere lui Victor Ponta sa respecte Constitutia la investirea noului Guvern

Presedintele Traian Basescu i-a transmis, marti, o scrisoare primului ministru Victor Ponta in care ii cere sa respecte Constitutia la instalarea noului Guvern, potrivit unui comunicat al Administratiei.

VIDEO Traian Basescu, la investirea noului guvern: Salut revenirea UDMR la guvernare. Sampanie nu am, premierul mi-a dat un buget mic

Noii ministri ai guvernului Ponta III au depus miercuri seara juramantul la Palatul Cotroceni, in prezenta presedintelui Traian Basescu, care a salutat revenirea UDMR la guvernare, dar le-a spus membrilor cabinetului ca nu le ofera sampanie, deoarece Victor Ponta i-a taiat bugetul.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )