Libnet.ro
UNICEF

23:30

Victor Ponta, in Camera Deputatilor: Romania are crestere economica, dar atentie la populism

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Victor Ponta, in Camera Deputatilor: Romania are crestere economica, dar atentie la populism

Romania are o crestere economica sanatoasa, dar se confrunta cu 3 provocari: populismul, o eventuala instabilitate politica interna si tensiunile regionale. Sunt declaratiile facute in Camera Deputatilor de premierul Victor Ponta. continuă pe Wall-Street Ro

Ponta: Romania are crestere economica, dar atentie la populism

Romania are o crestere economica sanatoasa, dar se confrunta cu trei provocari, si anume populismul, o eventuala instabilitate politica interna si tensiunile regionale, a afirmat liderul PSD, premierul Victor Ponta, in plenul Camerei Deputatilor.

Victor Ponta, in Parlament: Romania se afla intr-un moment economic extrem de bun. O crestere economica de 3-4% devine posibila (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a salutat marti in plenul Parlamentului ideea ca premierul sa vina o data pe luna in fata alesilor pentru a prezenta situatia tarii. Va felicit pentru modifcarile aduse regulamentu.

Victor Ponta despre reducere TVA la alimente: E o masura economica, dar si sociala. Practic, salariile si pensiile cresc prin aceasta masura. Evaziunea fiscala va fi mult mai mica

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, intr-o emisiune la Romania Tv, ca masura reducerii TVA la alimente de la 24% la 9% E o masura economica, dar si sociala. Pentru cel care are 1. 000 de lei venit sau 500 de lei venit e important. Practic, salariile si pensiile cresc prin aceasta masura. O familie de pensionari face economii de 20%, dupa noul TVA. Primul ministru sustine ca si evaziunea fiscala va fi mai mica odata cu reducerea TVA la alimente: Evaziunea fiscala va fi mult mai mica - la 24% merita sa faci evaziune fiscala, la 9% nu prea. Eu nu cred ca toti romanii sunt evazionisti. Cred ca exista situatii cand pui un comerciant sa plateasca taxe atat de mari, incat e nevoit sa faca evaziune.

Victor Ponta: Italienii se simt in Romania ca in Italia anilor '90, in fiecare zi vad pe cineva cu catuse

Premierul Victor Ponta a declarat, cu prilejul receptiei organizate de Ziua Nationala a Italiei, ca italienii se simt in prezent chiar ca acasa in Romania, deoarece tara le aminteste de Italia anilor '90, cand vedeau in fiecare zi un om politic sau un om de afaceri incatusat, relateaza Mediafax.

Victor Ponta: Romania are o crestere economica sanatoasa, suntem pregatiti de euro, dar trebuie sa fim atenti la capcana populismului

Premierul Victor Ponta a declarat, in plenul Camerei Deputatilor, ca Romania are o crestere economica sanatoasa, dar se confrunta cu trei provocari: populismul, o eventuala instabilitate politica interna.

Guvern: Romania poate inregistra o crestere economica de peste 4% in 2015 cu un an agricol bun. Anul viitor este posibil 5%

Romania poate depasi, cu un an agricol bun, o crestere economica de 4% in acest an, iar pentru anul viitor devine fezabila o rata a cresterii de 5%, tendinta care va fi mentinuta pentru o perioada mai lunga, se arata intr-un document distribuit de Guvern in Parlament, la discursul premierului Ponta.

Victor Ponta s-a laudat cu realizarile guvernului USL in fata Camerei Deputatilor: crestere economica, investitii in crestere, somaj in scadere / Ludovic Orban: Ati fost calaul capitalului romanesc

Victor Ponta a afirmat marti, in fata deputatilor, ca o crestere economica de peste 3%, chiar 4% . ) devine un obiectiv posibil in prezent, intr-un discurs in care a laudat performantele economice ale guvernului pe care il conduce, dar a fost contrazis de liberalul Ludovic Orban, care a spus ca Romania ar fi putut avea o crestere de 4-5%, daca nu ar fi avut un premier care sa isi faca alfabetizarea in materie de economie la Palatul Victoria.

Victor Ponta: Parlamentul este o institutie fundamentala careia nimeni nu trebuie sa-i dea lectii

Parlamentul este o institutie fundamentala careia nimeni nu trebuie sa-i dea lectii si pe care nimeni nu trebuie sa o demonizeze, a declarat premierul Victor Ponta in plenul Camerei Deputatilor. Voi sustine, c.

Guvern: Romania poate avea o crestere economica de peste 4% in acest an; anul viitor este posibil 5%

Guvernul estimeaza ca Romania poate depasi in 2015, cu un an agricol bun, o crestere economica de 4%, in timp ce pentru anul viitor ar fi fezabila o crestere de 5%, tendinta care va fi mentinuta pentru o perioada mai lunga.

Victor Ponta, declaratii ironice la adresa PNL

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la Romania TV, ca are indoieli referitoare la faptul ca Opozitia va depune, in data de 5 iunie, motiunea de cenzura indreptata impotriva Guvernului pe care il conduce.

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )