Libnet.ro
UNICEF

12:30

Victor Ponta, despre liberalizarea vizelor pentru Moldova: Sunt bucuros ca demersurile noastre au dat roade

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta, despre liberalizarea vizelor pentru Moldova: Sunt bucuros ca demersurile noastre au dat roade

Premierul Victor Ponta a transmis, pe pagina sa de Facebook, un mesaj de felicitari guvernului de la Chisinau si cetatenilor moldoveni pentru liberalizarea vizelor de calatorie in spatiul european, incepand cu 28 aprilie. In mesaj insotit de o fotografie in care apare alaturi de Jose Manuel Barroso si de premierul moldovean Iurie Leanca el aminteste ca decizia a fost anuntata in timpul vizitei sale la Bruxelles. continuă pe Hotnews

Ponta, despre eliminarea vizelor pentru Moldova: Este o dovada a sprijinului pentru integrarea europeana

Premierul Ponta felicita Guvernul de la Chisinau si cetatenii Republicii Moldova pentru liberalizarea vizelor de calatorie in spatiul european din 28 aprilie. El spune ca, astfel, Moldova devine primul stat.

Ponta, despre eliminarea vizelor pentru Moldova: Dovada a sprijinului pentru integrarea europeana

Premierul Ponta a transmis un mesaj in care felicita Guvernul de la Chisinau si cetatenii Republicii Moldova pentru liberalizarea vizelor de calatorie in spatiul european din 28 aprilie, aratand ca tara vecina devine primul stat din cadrul Parteneriatului Estic care beneficiaza de aceasta facilitat, potrivit Mediafax.

Victor Ponta, la lansarea candidatilor pentru euroalegeri: Daca credeti ca trebuie sa fiu candidat la Presedintie, voi fi

Presedintele social democrat Victor Ponta a declarat, sambata, la lansarea candidatilor PSD-UNPR-PC pentru euroalegeri, ca va fi candidatul la Presedintie in noeimbrie 2014 daca alianta considera ca trebuie.

Victor Ponta, Liviu Dragnea, Gabriel Oprea si Daniel Constantin, in vizita la Patriarhul Daniel impreuna cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu / Intrebat de ce l-a vizitat pe Patriarh, Ponta a raspuns: Pentru binecuvantare... Bineinteles ca am discutat des

Premierul Victor Ponta, impreuna cu o delegatie formata din vicepremierii Liviu Dragnea, Gabriel Oprea si Daniel Constantin, au fost astazi in jurul orei 15. 00 intr-o vizita la Patriarhul Daniel, fiind insotiti de guvernatorul BNR, Mugur Isarescu. Intrebat de Hotnews. ro de ce a mers in vizita la Patriarh cu ministri si guvernatorul Isarescu, premierul Ponta a raspuns scurt: Pentru binecuvantare. Vizita are loc la cateva zile dupa debutul oficial al campaniei electorale la europarlamentare. Nu am discutat despre bani. Bineinteles ca am discutat despre Catedrala, pentru ca este un proiect cuprins in programul nostru 'Romania 100, a declarat Ponta. Premierul Victor Ponta si-a intensificat programul de vizite la biserici si manastiri din tara, ultima vizitata fiind manastirea Nucet, unde a facut si o baie de multime, fiind insotit de candidatii PSD la Parlamentul European. UPDATE Parintele Constantin Stoica: Premierul a fost primit de Patriarhul Daniel intr-o vizita particulara de binecuvantare.

Ponta, despre executia bugetara: Avem colectari mai mari decat in primul trimestru al anului 2013 si cheltuieli mai mici. Deocamdata, sunt multumit

Executia bugetara din primul trimestru al acestui an este multumitoare si poate conduce, pe baza datelor si pe primul semestru, la reducerea CAS cu cinci puncte procentuale la angajator, deoarece masura poate avea un efect economic pozitiv, iar impactul pe al doilea semestru, 2,6 miliarde lei, poate fi compensat, a spus premierul Victor Ponta.

Victor Ponta pe Facebook: Sunt 2 ani de la caderea Guvernului Ungureanu. / Replica lui Mihai Razvan Ungureanu: Guvernati doar pentru a va salva baronii

Premierul Victor Ponta aminteste, pe pagina de Facebook, ca se implinesc, duminica, doi ani de la adoptarea motiunii de cenzura prin care Cabinetul Ungureanu a fost demis, iar liderul Fortei Civice, fostul premier Mihai Razvan Ugureanu ii raspunde: Guvernati doar pentru a va salva baronii.

Udrea anunta o plangere penala la adresa premierului: Victor Ponta isi permite sa-i ameninte pe romanii care sunt impotriva scumpirii pretului la carburanti

Liderul PMPElena Udrea a anuntat, duminica, ca se va face o plangere penala la adresa premierului Victor Ponta, dupa ce Corpul de Control al prim-ministrului ar fi sesizat ca exista nereguli la listele.

Ponta, despre varianta ca Antonescu sa mai fie candidat in cazul refacerii USL: Da, daca asa decide USL

Liderul PSD, Victor Ponta, sustine ca seful PNL, Crin Antonescu, poate fi in continuare candidatul USL la prezidentiale daca Uniunea va fi refacuta si aceasta va fi decizia membrilor, precizand ca nu poate.

Victor Ponta s-a intalnit cu Patriarhul Daniel. Ponta: Pentru binecuvantare

Premierul Victor Ponta s-a intalnit in cursul dupa-amiezii cu Patriarhul Daniel. Acesta a fostinsotit de vicepremierii Cabinetului sau, Liviu Dragnea, Gabriel Oprea si Daniel Constantin, precum si de guvernatorul BNR, Mugur Isarescu.

Victor Ponta s-a intalnit cu Patriarhul Daniel. Motivul oficial: Binecuvantarea pentru Sfintele Pasti

Premierul Victor Ponta s-a intalnit in cursul dupa-amiezii cu Patriarhul Daniel. Acesta a fostinsotit de vicepremierii Cabinetului sau, Liviu Dragnea, Gabriel Oprea si Daniel Constantin, precum si de guvernatorul BNR, Mugur Isarescu. Purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane sustine ipoteza binecuvantarii.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )