Libnet.ro
UNICEF

01:06

Victor Ponta, despre o noua suspendare a lui Traian Basescu: Nu va fi cazul

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, despre o noua suspendare a lui Traian Basescu: Nu va fi cazul

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, la Targu-Jiu, in ceea ce priveste un nou demers de suspendare a presedintelui Traian Basescu, ca nu va fi cazul si ca presedintele se va linisti dupa alegerile. continuă pe Antena3

Victor Ponta: Nu a trimis USL niciun om sa il huiduie pe Traian Basescu/ Daca asteptarile de la USL nu sunt satisfacute dupa alegeri, sprijinul se poate transforma in ura

Premierul Victor Ponta a declarat sambata seara, la Romania TV, ca USL nu a adus niciun om sa il huiduie pe presedintele Traian Basescu la parada militara de 1 Decembrie, precizand si ca, daca seful statului ar fi considerat, ar fi venit sa dea mana cu el si cu Crin Antonescu. Ponta a afirmat ca nu vede o falie in societate, insa exista riscul ca sprijinul pentru USL sa se transforme in ura daca asteptarile oamenilor, care vor schimbare dupa regimul Basescu, nu sunt satisfacute. Intra in articol pentru principalele declaratii facute in timpul emisiunii.

Ponta, despre premierii din lista lui Basescu: Victor Ponta, Ponta Victor, Victor Viorel Ponta.

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, la Mioveni, intrebat despre lista scurta a premierilor USL intocmita de seful statului, ca aceasta cuprinde un singur nume, iar rugat sa nominalizeze, a spus zambind: Victor Ponta, Ponta Victor si Victor Viorel Ponta, potrivit Mediafax. E atat de scurta ca sunt doar eu pe lista!, a afirmat Ponta. Intrebat de jurnalisti despre faptul ca luni ar fi vorbit despre mai multe persoane pe lista scurta, premierul a spus zambind: Victor Ponta, Ponta .

Victor Ponta, despre implementarea programului prin care angajarile se vor vedea online: Permite o transparenta foarte mare in ceea ce priveste ocuparea functiilor din administratie

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, implementarea unui program guvernamental prin care posturile din administratia publica, in masura in care vor fi scoase la concurs, vor beneficia de un sistem transparent.

Ponta despre lista scurta a premierilor facuta de Basescu: Victor Ponta, Ponta Victor, Victor Viorel Ponta

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, la Mioveni, intrebat despre lista scurta a premierilor USL intocmita de seful statului, ca aceasta cuprinde un singur nume, iar rugat sa nominalizeze, a spus zambind: Victor Ponta, Ponta Victor si Victor Viorel Ponta. E atat de scurta ca sunt doar eu pe lista!, a afirmat Ponta, potrivit Mediafax.

Antonescu: Daca Basescu refuza nominalizarea lui Victor Ponta ca premier, o noua suspendare se va realiza in functie de vot, nu de UE

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat sambata seara, la Antena 3, ca nu se pune problema unei coabitari cu seful statului, iar daca acesta refuza nominalizarea lui Victor Ponta ca premier o noua.

Victor Ponta: Nu s-a schimbat nimic la CNA. Basescu habar nu are ca nu s-a schimbat nimic la CNA

Nu s-a schimbat nimic la CNA. Daca domnul Basescu, presedintele tarii, habar nu are ca nu s-a schimbat nimic la CNA si se ia dupa ce scrie vreun isteric, asta e un lucru foarte grav. Eu mi-as fi dorit sa se schimbe, va spun sincer, pentru ca va luati amenzi si este un domn, prieten cu Basescu, care, desi e candidat, opt ore pe zi ma injura pe mine la televiziunea lui. As fi vrut si eu sa se aplice legea, dar nu se aplica, dar cand aud de doamna Narcisa Iorga care lupta pentru independenta. ce independenta, independenta basistilor sau cum?, a declarat premierul Victor Ponta in cadrul unui interviu de la Realitatea TV. HotNews. ro prezinta cronologia evenimentelor.

Presedintele PNL Crin Antonescu: Nu e cazul coabitarii cu Basescu, o noua suspendare se ...

Crin Antonescu, liderul actual al PNL, a declarat sambata seara ca nu se pune problema unei coabitari cu seful statului, iar daca acesta refuza nominalizarea lui Victor Ponta ca premier o noua suspendare nu se va realiza in functie de pozitia unor cancelarii europene, ci a majoritatii USL, conform MEDIAFAX. Antonescu a fost intrebat daca participarea liderilor USL la parada de 1 Decembrie din Capitala, impreuna cu presedintele Traian Basescu, denota pasi spre coabitarea cu acesta. Nu e vorba .

Crin Antonescu: Nu e cazul coabitarii cu Basescu, o noua suspendare se face in functie de vot si nu de UE

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat sambata seara ca nu se pune problema unei coabitari cu seful statului, iar daca acesta refuza nominalizarea lui Victor Ponta ca premier o noua suspendare nu se va.

Crin Antonescu: Nu e cazul coabitarii cu Basescu, o noua suspendare se face in functie de vot si nu de UE

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat sambata seara, la Antena 3, ca nu se pune problema unei coabitari cu seful statului, iar daca acesta refuza nominalizarea lui Victor Ponta ca premier o noua suspendare nu se va realiza in functie de pozitia unor cancelarii europene, ci a majoritatii USL.

VIDEO Crin Antonescu: Nu e cazul coabitarii cu Basescu, o noua suspendare se face in functie de vot si nu de UE

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat sambata seara, la Antena 3, ca nu se pune problema unei coabitari cu seful statului, iar daca acesta refuza nominalizarea lui Victor Ponta ca premier o noua suspendare nu se va realiza in functie de pozitia unor cancelarii europene, ci a majoritatii USL.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )