Libnet.ro
UNICEF

14:00

Victor Ponta, despre participarea lui Traian Basescu la inaugurarea lucrarilor de la Deveselu: Eram convins ca o sa apara cineva pe langa ministri, in poza, chiar daca nu a facut nimic

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta, despre participarea lui Traian Basescu la inaugurarea lucrarilor de la Deveselu: Eram convins ca o sa apara cineva pe langa ministri, in poza, chiar daca nu a facut nimic

Premierul Victor Ponta a ironizat participarea presedintelui Traian Basescu la ceremonia oficiala de inaugurare a lucrarilor de constructie a scutului antiracheta de la Deveselu. Eram convins ca o sa apara cineva pe langa dumneavoastra n. red. ministri), sa apara in poza, chiar daca nu a facut nimic. Dar nu conteaza, dumneavoastra va vedeti de munca, ca cu pozele are cine sa le aduca, s-a adresat Ponta ministrilor, la inceputul sedintei de Guvern de miercuri. continuă pe Hotnews

Victor Ponta, despre pactul de coabitare: Cu Basescu nu se poate negocia pentru ca stie ca pleaca

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, intrebat despre Comisia Guvern-Presedintie care discuta pactul de coabitare, ca nu se poate negocia cu Traian Basescu pentru ca acesta stie ca va pleca, liderul PSD aratand ca presedintele nu se va duce chiar acasa, ci, probabil, va merge la vreun tribunal, transmite Mediafax.

Victor Ponta, despre pensii: Am facut o eroare. Legal, nu poti ingheta anumite pensii si sa le maresti pe altele. Toate pensiile vor creste in 2014 cu acel 3,75%/ Atac la liberali: Nu poti sa fii la guvernare dar sa te comporti ca in Opozitie

Premierul Victor Ponta a declarat telefonic, luni seara, la Romania TV, ca a facut o eroare sustinand ca va mari pensiile in mod diferit deoarece legal acest lucru nu este posibil, Curtea Constitutionala statuand ca o marire a punctului de pensie e valabila pentru toate pensiile. Am facut o eroare spunand ca vom mari diferentiat pensiile si salariile. Doamna ministru Campeanu mi-a atras atentia ca legal este imposibil. Pensiile se vor mari toate asadar cu acel 3,75%, a declarat premierul. Ponta despre pozitii liberale fata de majorarea cotei unice: Nu poti sa fii la guvernare, dar sa te comporti ca in Opozitie.

VIDEO Lucrarile la Scutul american antiracheta de la Deveselu au fost inaugurate luni. Adjunctul secretarului Apararii al SUA: Romania a devenit unul dintre cei mai de incredere si mai capabili parteneri ai SUA/ Traian Basescu: Sentimentul meu e acela al

Luni, la Baza Militara Deveselu judetul Olt), incepand cu ora 12. 00, a avut loc ceremonia oficiala de marcare a inceperii lucrarilor principale de constructie la componenta din Romania a scutului antiracheta. La ceremonie au participat presedintele Traian Basescu, secretarul de stat MAE Bogdan Aurescu, numarul 2 din NATO si numarul 2 din Pentagon, precum si ministrul Apararii, Mircea Dusa. A absentat premierul Victor Ponta. Secretarul de stat Bogdan Aurescu, seful echipei de negociere cu SUA, a declarat pentru HotNews. ro ca in 2015 vor fi testate echipamentele de la baza din Deveselu, dar nu vor fi efectuate teste cu interceptorii. Aurescu a mai spus ca ceremonia de astazi demonstreaza definitiv inscrierea Romaniei pe orbita valorilor pro-occidentale.

Traian Basescu, despre rectificare: Nu ne afecteaza. Am renuntat la deplasarea in SUA

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, intrebat despre taierea bugetului Presedintiei, in urma rectificarii bugetare, ca a fost de accord cu o reducere la deplasari, in acest sens renuntand si la deplasarea in Statele Unite ale Americii, care ar fi costat 2,3 milioane lei, transmite Mediafax.

Traian Basescu, despre rectificarea bugetara: Nu ne afecteaza, am renuntat la deplasarea in SUA

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, intrebat despre taierea bugetului Presedintiei, in urma rectificarii bugetare, ca a fost de accord cu o reducere la deplasari, in acest sens renuntand si la deplasarea in Statele Unite ale Americii, care ar fi costat 2,3 milioane lei.

Traian Basescu, despre rectificarea bugetara la Presedintie: Nu ne afecteaza

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca nu il afecteaza taierea bugetara de la Administratia prezidentiala si a renuntat la deplasarea in SUA. Noi am fost de acord cu o reducere la deplasar.

Vreti sa vedeti recolta presedintelui? Traian Basescu a postat pe Facebook imagini din gradina sa de legume

Presedintele Traian Basescu a postat, marti seara, pe pagina sa de pe Facebook mai multe fotografii, din luna august, in care se afla cu sotia sa in gradina de legume, despre care povestise in cursul diminetii, la o intalnire a horticultorilor din.

Victor Ponta, intrebat despre introducerea unei noi taxe pe benzina: Nu se da nicio noua taxa, ce sa mai punem alte taxe daca nici pe astea nu le putem incasa

Premierul Victor Ponta a afirmat miercuri ca nu se va introduce nicio noua taxa pe pretul benzinei si motorinei, pe care tot el o anuntase, cu doua zile in urma, afirmand ca nu are rost introducerea de noi taxe, in conditiile in care nici cele actuale nu se pot colecta, din cauza Curtii Constitutionale.

Victor Ponta joaca fotbal

L-am cunoscut pe Victor Ponta prin 2003 cand, ca sef al Corpului de control al Guvernului Nastase, era amfitrionul unei conferinte a Oficiului de Lupta Anti-Frauda. Mi-a parut atunci un tanar deosebit de ambitios, fericit ca izbutise, la o varsta atat de frageda, sa stea la aceeasi masa cu inalte personalitati europene. Apoi am aflat despre el un lucru ingrozitor.

Presedintele Traian Basescu a decorat Societatea Romana a Horticultorilor.

Presedintele Traian Basescu, a semnat, luni, decretul de decorare a Societatii Romane a Horticultorilor. Cu prilejul aniversarii unui veac de la infiintare, in semn de inalta apreciere pentru eforturile generatiilor de specialisti care s-au implicat in studierea si promovarea stiintifica a horticulturii, presedintele Romaniei, Traian Basescu, a conferit Ordinul Meritul Agricol - in grad de Cavaler Societatii Romane a Horticultorilor, se arata intr-un comunicat al Administratiei .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2426 seconds )