Libnet.ro
UNICEF

17:15

Victor Ponta: Guvernul aproba contractul de privatizare a CFR Marfa si il trimite la CSAT

B1 B1,
Victor Ponta: Guvernul aproba contractul de privatizare a CFR Marfa si il trimite la CSAT

Premierul Victor Ponta a confirmat ca Guvernul va aproba, miercuri, contractul de privatizare a CFR Marfa. Seful Executivului a mentionat ca isi asuma raspunderea in acest caz, iar documentul va fi transmis. continuă pe B1

Victor Ponta: Guvernul aproba contractul de privatizare a CFR Marfa

Premierul Victor Ponta a confirmat ca Guvernul va aproba, miercuri, contractul de privatizare a CFR Marfa. Seful Executivului a mentionat ca isi asuma raspunderea in acest caz, iar documentul va fi transmis.

Ponta confirma ca Guvernul va aproba contractul de privatizare a CFR Marfa

Premierul Victor Ponta a declarat, in cadrul sedintei de Guvern, ca in lunile septembrie, octombrie si noiembrie exista o agenda internationala foarte importanta.

Predoiu: Ponta poate sa semneze privatizarea CFR Marfa daca o considera oportuna si corecta

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu ii cere premierului Victor Ponta sa semneze contractul de privatizare CFR Marfa daca este de parere ca aceasta privatizare este oportuna si corecta, iar in caz contrar sa-si mai asume inca un esec.

Victor Ponta: Pana astazi nu e nimic in neregula in procesul de privatizare CFR Marfa

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, la RTV ca, pana la ora actuala, nu s-au sesizat nereguli in privatizarea CFR Marfa.

Victor Ponta: Guvernul va ignora pozitiile politice ale presedintelui Basescu

Premierul Victor Ponta a anuntat, miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, aprobarea contractului de privatizare a companiei CFRMarfa de catre Guvern. Hotararea se refera la aprobarea elementelor.

Victor Ponta: Guvernul va ignora pozitiile politice ale presedintelui. Basescu nu a mai respectat coabitarea

Premierul Victor Ponta a anuntat, miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, aprobarea contractului de privatizare a companiei CFRMarfa de catre Guvern. Hotararea se refera la aprobarea elementelor.

UPDATE Guvernul a aprobat contractul de privatizare a CFR Marfa

Guvernul a aprobat in sedinta de astazi contractul de privatizare a transportatorului feroviar de stat CFR Marfa, au declarat surse oficiale potrivit Mediafax. Grup Feroviar Roman, companie detinuta de Gruia Stoica, a fost desemnata in urma cu o luna castigatorul licitatiei pentru preluarea a 51% din CFR Marfa.

Guvernul aproba vanzarea CFR Marfa. Urmeaza avizul CSAT

Premierul Victor Ponta a confirmat ca Guvernul va aproba, miercuri, contractul de privatizare a CFR Marfa si a precizat ca documentul va fi transmis insa si Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), astfel incat presedintele Traian Basescu sa nu.

Privatizarea CFR Marfa se afla astazi pe masa Guvernului, dar si a delegatiei FMI

Guvernul va aproba astazi contractul de privatizare a CFR Marfa, a anuntat premierul Victor Ponta. El a precizat ca documentul va fi transmis insa si Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), astfel incat presedintele Traian Basescu sa nu lase Guvernul sa greseasca. De asemenea, delegatia FMI se afla astazi la Ministerul Transporturilor pentru a analiza situatia privatizarii transportatorului feroviar de stat.

Contractul de privatizare a CFR Marfa, aprobat de Guvern

Update 15:11 Ponta: Am adoptat Hotararea de Guvern privind contractul de privatizare a CFR Marfa Premierul Victor Ponta a confirmat, intr-o conferinta de presa, ca Hotararea de Guvern privind contractul de privatizare a CFR Marfa a fost adoptata in sedinta Executivului de astazi.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.234 seconds )