Libnet.ro
UNICEF

11:46

Predoiu: Ponta poate sa semneze privatizarea CFR Marfa daca o considera oportuna si corecta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Predoiu: Ponta poate sa semneze privatizarea CFR Marfa daca o considera oportuna si corecta

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu ii cere premierului Victor Ponta sa semneze contractul de privatizare CFR Marfa daca este de parere ca aceasta privatizare este oportuna si corecta, iar in caz contrar sa-si mai asume inca un esec. continuă pe Wall-Street Ro

Predoiu: Ponta sa semneze privatizarea CFR Marfa daca o considera oportuna si corecta.

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu ii cere premierului Victor Ponta sa semneze contractul de privatizare CFR Marfa daca este de parere ca aceasta privatizare este oportuna si corecta, iar in caz contrar sa-si mai asume inca un esec, scrie Mediafax. Daca premierul Ponta considera privatizarea CFR Marfa oportuna si corecta atunci sa semneze contractul, daca nu, sa spuna de ce l-a tinut in Guvern pe domnul ministrul Fenechiu si sa-si mai asume inca un esec, a scris, marti, pe Facebook, .

Predoiu: Daca privatizarea CFR Marfa este in regula, Ponta sa semneze contractul

Daca premierul Ponta considera privatizarea CFR Marfa este in regula atunci sa semneze contractul, daca nu, si sa-si mai asume inca un esec, pe langa cel al fondurilor europene, a afirmat, astazi, Catalin Predoiu, prim-vicepresedintele PDL, pe blogul personal.

Basescu il lasa in ofsaid pe Ponta cu privatizarea CFR Marfa

Presedintele Traian Basescu si-a manifestat neincrederea in numirea lui Ovidiu Silaghi in functia de ministru al Transporturilor. Presedintele considera ca cea mai buna solutie este ca premierul Victor Ponta sa ramana ministru interimar pana in momentul in care se finalizeaza privatizarea CFR Marfa, mai ales ca a laudatv public privatizarea efectuata de fostul ministru, Relu Fenechiu.

Privatizarea CFR Marfa: Testul dat de Basescu lui Ponta.

Presedintele Traian Basescu nu il doreste pe Ovidiu Silaghi PNL) in fruntea Ministerului Transporturilor si asteapta ca Victor Ponta, in calitate de ministru interimar, sa se ocupe de privatizarea CFR Marfa. Tranzactia nu este lipsita de controverse, in conditiile in care castigatorul are probleme financiare. Presedintele Traian Basescu a anuntat, ieri, ca nu il doreste pe Ovidiu Silaghi, propus de liberali, in fruntea Ministerului Transporturilor. Seful statului a explicat ca lipsa sa de .

Gruia Stoica: Ne mentinem angajamentele in privatizarea CFR Marfa. Ne exprimam speranta ca declaratiile politice sa nu afecteze procesul de privatizare si discutiile cu finantatorii

Grup Feroviar Roman/Grampet isi mentine angajamentul de a plati suma ofertata in privatizarea CFR Marfa si isi exprima speranta ca declaratiile politice sa nu afecteze nici procesul de privatizare, nici discutiile . ) cu finantatorii, la o zi dupa ce presedintele Traian Basescu a ridicat o serie de semne de intrebare legate de privatizarea CFR Marfa.

Traian Basescu, despre Silaghi la Transporturi: Un om lipsit de performanta. Ponta sa isi asume privatizarea CFR Marfa

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, la Palatul Cotroceni, ca lipsa sa de incredere in performanta lui Ovidiu Silaghi il impiedica sa semneze numirea acestuia la Ministerul Transporturilor. Basescu a.

Ponta, in turul televiziunilor: Nu e nimic in neregula cu privatizarea CFR Marfa. Daca Gruia Stoica nu va plati in 60 de zile, CFR Marfa ramane la statul roman/ Nu m-ar mira sa apara vreun dosar pe numele investitorului

Dupa o interventie de peste ora la Antena 3, premierul Victor Ponta a vorbit si la Romania TV despre recentele declaratii ale presedintelui Basescu. Premierul sustine ca daca Gruia Stoica nu va face plata in temenul de 60 de zile stabilit atunci CFR Marfa va ramane la stat, insa sustine ca nu e nicio problema cu privatizarea. Nu e treaba presedintelui sa se bage cu nasul prin conturile firmelor. Nu m-ar mira, ca la presiunea presedintelui, sa apara si niste dosare penale pentru investitor, a declarat Ponta. Declaratia premierului survine dupa ce in presa au aparut unele informatii cu privire la faptul ca pe numele lui Gruia Stoica s-ar fi deschis procedura de urmarire penala. Despre operatiunea Hayssam: Totul a fost in perfect acord cu legislatia si toti cei care au participat au actionat legal. Nu vreau sa-mi imaginez ce a fost in sufletul celor care au participat la actiune cand l-au auzit pe presedinte ca au fost angajati intr-o actiune ilegala. Despre posibila suspendare a presedintelui Basescu: Categoric nu se pune aceasta problemaDaca presedintele Basescu nu va accepta numirea lui Silaghi atunci vom face alta pe care insa nu o va mai putea refuza.

Traian Basescu despre PRIVATIZAREA CFR Marfa: Cumparatorul cauta bani la banci.

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca firma care a castigat licitatia pentru a cumpara CFR Marfa nu are banii necesari pentru a plati suma convenita. Mai mult, compania respectiva nu se imprumuta pe la banci, pentru a plati suma pe care a promis-o. Daca in momentul de fata investitorul imprumuta bani ca sa poata plati compania si nu ii gaseste, pentru ca nu sunt prea multe banci dispuse sa finanteze, de unde o sa gaseasca bani pentru modernizarea companiei? Are nevoie de .

PP-DD condamna Guvernul si Presedintia ca transforma in disputa politica privatizarea CFR Marfa

Partidul Poporului - Dan Diaconescu PP-DD) acuza Guvernul si Presedintia ca transforma in disputa politica procesul de privatizare a companiei CFR Marfa, proces strategic pentru economia romaneasca, potrivit unui comunicat de presa.

Relu Fenechiu, la Guvern pentru discutii cu premierul Victor Ponta: Privatizarea CFR Marfa, unul dintre motivele intalnirii

Relu Fenechiu a ajuns, marti, la Palatul Guvernului, pentru a purta discutii cu premierul Victor Ponta legate de activitatea Ministerului Transporturilor. Fostul ministru liberal al Transporturilor a fost chemat de.

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )