Libnet.ro
UNICEF

22:30

Victor Ponta, in Huffington Post: Politica de austeritate nu este singurul raspuns in fata crizei

B1 B1,
Victor Ponta, in Huffington Post: Politica de austeritate nu este singurul raspuns in fata crizei

Masurile de austeritate impuse de UE au reusit sa mentina Europa unita, isna nu mai sunt un unic raspuns in fata crizie pe care o traverseaza acum Uniunea, arata premierul Victor Ponta intr-un articol. continuă pe B1

Victor Ponta, in Huffington Post: Politica de austeritate nu este singurul raspuns in fata crizei

Masurile de austeritate impuse de UE au reusit sa mentina Europa unita, isna nu mai sunt un unic raspuns in fata crizie pe care o traverseaza acum Uniunea, arata premierul Victor Ponta intr-un articol.

Victor Ponta, in Huffington Post: Raspunsul la criza nu rezida doar intr-o politica de austeritate

Am ajuns intr-un moment definitoriu al raspunsului Europei la criza economica. Amenintarea imediata a dezintegrarii Zonei Euro a trecut, dar perspectiva alunecarii in recesiune este un pericol foarte real pentru o mare parte a continentului. Progresele facute prin uniunea bancara si alte reforme institutionale sunt doar o parte din raspuns. Fara o abordare mai activa a stimularii activitatilor economice noi, stagnarea ar putea provoca o reinnoire a crizei, reprezentand o amenintare grava la adresa stabilitatii si unitatii Europei, scrie premierul Victor Ponta intr-o postare de blog gazduita de Huffington Post.

Ponta, in Huffington Post: Nu putem reusi daca suntem izolati de restul Europei. Masurile de austeritate nu sunt suficiente

Intr-un editorial publicat de Huffington Post, premierul Victor Ponta spune ca UE trebuie sa puna accent pe politicile de crestere economica si se declara multumit de primele rezultate ale guvernarii sale. De asemenea, seful Executivului a subliniat faptul ca Romania nu poate reusi daca e izolata de restul Europei.

Victor Ponta, in Huffington Post: Austeritatea singura nu este raspunsul

Amenintarea imediata a dezintegrarii zonei euro din cauza crizei economice a trecut, dar perspectiva de a aluneca inapoi in recesiune este un pericol foarte real pentru o mare parte a continentului, astfel ca este.

EXCLUSIV Victor Ponta l-a luat pe Sebastian Ghita in avionul particular cu care a zburat la Bruxelles. Ponta: Costurile zborului nu au fost suportate din bani publici, ci din banii PSD / Ghita a fost aici, delegatia a fost politica

Premierul Victor Ponta a plecat, joi in jurul pranzului, spre Bruxelles, cu un avion particular al companiei Eurojet, in delegatia premierului numarandu-se, intre altii, Sebastian Ghita, patronul postului de televiziune Romania TV. Informatia a fost confirmata pentru HotNews. ro de surse din aeroportul Baneasa si de surse de la Bruxeles. Potrivit acestora, ora de zbor cu un astfel de avion este in jur de 5000 de euro. Contactat de HotNews. ro si intrebat daca e adevarat ca a plecat la Bruxelles in acelasi avion cu premierul Ponta, Sebastian Ghita a spus: sunati-ma peste un sfert de ora. Contactat din nou, el s-a limitat sa spuna ca domnul Ponta e la Bruxelles pentru reuniunea liderilor socialisti europeni si a cerut iar sa fie sunat mai tarziu, dupa care nu a mai raspuns la telefon. 20: Intrebat daca a venit la Bruxelles pentru o calatorie de placere sau in interes politic, Sebastian Ghita a raspuns via SMS: PoliticUPDATE 19. 00: Victor Ponta a confirmat intr-o declaratie de presa la Bruxelles ca Sebastian Ghita a facut parte din delegatia de la Bruxelles. Da, e si el. Eu sunt aici intr-o deplasare politica, care nu se efectueaza din bani publici si toti cei care ma insotesc isi platesc Costurile zborului nu au fost suportate din bani publici, ci din banii PSD. Intrebat care a fost statutul lui Ghita la Bruxelles, Ponta a raspuns ironic: De turist, din moment ce nu e pe bani publici, nu credeti ca fiecare poate sa mearga unde vrea?.

Victor Ponta l-a luat pe Sebastian Ghita in avionul particular cu care a zburat la Bruxelles. Ponta: Costurile zborului nu au fost suportate din bani publici, ci din banii PSD / Ghita a fost aici, delegatia a fost politica

Premierul Victor Ponta a plecat, joi in jurul pranzului, spre Bruxelles, cu un avion particular al companiei Eurojet, in delegatia premierului numarandu-se, intre altii, Sebastian Ghita, patronul postului de televiziune Romania TV. Informatia a fost confirmata pentru HotNews. ro de surse din aeroportul Baneasa si de surse de la Bruxeles. Potrivit acestora, ora de zbor cu un astfel de avion este in jur de 5000 de euro. 20: Intrebat daca a venit la Bruxelles pentru o calatorie de placere sau in interes de afaceri, Sebastian Ghita a raspuns via SMS: PoliticUPDATE 19. 00: Victor Ponta a confirmat intr-o declaratie de presa la Bruxelles ca Sebastian Ghita a facut parte din delegatia de la Bruxelles. Da, e si el. Eu sunt aici intr-o deplasare politica, care nu se efectueaza din bani publici si toti cei care ma insotesc isi platesc Costurile zborului nu au fost suportate din bani publici, ci din banii PSD. Intrebat care a fost statutul lui Ghita la Bruxelles, Ponta a raspuns ironic: De turist, din moment ce nu e pe bani publici, nu credeti ca fiecare poate sa mearga unde vrea?.

Sebastian Lazaroiu: Victor Ponta este vazut ca un paria la Bruxelles, nu are nici experienta si nici credibilitate

Consilierul prezidential pe analiza politica Sebastian Lazaroiu a spus ca premierul Victor Ponta nu ar fi putut participa la Consiliul European pentru ca ii lipseste capacitatea de negociere. Acesta a adaugat.

Cezar Preda: Victor Ponta si USL doresc sa transforme Parlamentul intr-o filiala a USL.

Deputatul PDL Cezar Preda a declarat, marti, in plenul Parlamentului, dupa discursul lui Victor Ponta privind mandatul Romaniei la Consiliul European, ca aceasta actiune este un eveniment de campanie al USL si ca absenta PDL este un protest fata de cei care doresc scoaterea tarii din UE, potrivit Mediafax. El i-a spus premierului Victor Ponta ca aceasta sedinta a Parlamentului este o incercare de a-si masca incompetenta pe plan intern si ca actiunea este un eveniment de campanie electorala a .

Ion Cristoiu: Victor Ponta nu are niciun chef sa mearga la Consiliul European. El este un smecher care ocoleste situatiile dificile

Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat marti seara, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, de pe B1 TV, subiectul reprezentarii Romaniei la Consiliul European de la Bruxelles, apreciind ca Victor Ponta i-a cerut.

Victor Ponta cere ministrilor sa comunice un grad de absorbtie al fondurilor de coeziune de 20%, chiar daca cifrele reale arata 9,72%

Premierul Victor Ponta a cerut ministrilor sa comunice corect situatia actuala a absorbtiei fondurilor europene. Ce inseamna corect in viziunea primului-ministru? Potrivit acestuia, gradul de absorbtie pe politica de coeziune este de 20%, nu sub 10% cum s-a comunicat pana acum. Premierul a prezentat un calcul care arata un grad de absorbtie de 20%. Insa, cifrele oficiale prezentate chiar pe site-ul Ministerului Afacerilor Europene demonstreaza un grad de absorbtie de 9,72%. De unde aceasta diferenta intre cifrele oficiale si cele ale premierului? Victor Ponta a inclus in calculele sale si platile interne catre beneficiari, nu doar platile efective de la Comisia Europeana. Vezi in text cum a calculat premierul un grad de absorbtie de 20%.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )