Libnet.ro
UNICEF

16:15

Victor Ponta, mesaj de felicitare pentru Mircea Lucescu

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, mesaj de felicitare pentru Mircea Lucescu

La multi ani, Mircea Lucescu! La 70 de ani este unul dintre cei mai valorosi antrenori ai Romaniei, un om care si-a dedicat viata sportului si fotbalului romanesc. Felicitari pentru o cariera extraordinara,. continuă pe Antena3

Victor Ponta, mesaj cu ocazia zilei de nastere a lui Mircea Lucescu: Felicitari pentru o cariera extraordinara si respectata pe plan international

Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj, pe pagina de Facebook, cu ocazia zilei de nastere a lui Mircea Lupescu, felicitandu-l pentru cariera extraordinara pe care o are. La multi ani, Mircea Lucescu! La 70 de.

Sahtior isi felicita Profesorul. Mesajul pentru Mircea Lucescu, de ziua sa

Sahtior Donetk i-a transmis un mesaj lui Mircea Lucescu, de ziua, in care il felicita pentru cei 70 de ani impliniti si mai ales pentru cei 12 petrecuti pe banca tehnica a clubului ucrainean. Tehnicianul roman este denumit cel mai titrat antrenor din istoria clubului.

Victor Ponta, mesaj de Ziua Imnului National: Creatia lui Andrei Muresanu si Anton Pann este un simbol al unitatii, al curajului si al iubirii de tara pentru toti romanii

Premierul Victor Ponta a transmis, miercuri, un mesaj cu ocazia Zilei Imnului National, spunand ca acesta este un simbol al unitatii, al curajului si al iubirii de tara pentru toti romanii. Ponta a mai spus ca.

Marius Sumudica, gata de sacrificiul suprem pentru Mircea Lucescu

La aniversarea celor 70 de ani ai lui Mircea Lucescu, fostul sau elev Marius Sumudica din perioada Rapid a facut o declaratie care arata legatura stransa formata intre cei doi.

Victor Ponta: Ma intereseaza PSD pentru ca nu am facut niciodata politica in niciun alt partid, nici nu o sa fac

Premierul Victor Ponta a declarat, marti seara, la postul B1Tv, ca nu o sa faca politica de partid decat in PSD si ca este interesat in continuare de partid, dar responsabilitatea deciziilor politice interne .

Sahtior a facut o plecaciune in fata lui Mircea Lucescu: ce a spus patronul Rinat Ahmetov despre antrenorul roman

Un tip care si-a dedicat viata fotbalului, Mircea Lucescu nu putea schimba prefixul altfel decat intre un meci crucial si un drum parcurs cu avionul spre casa.

Ponta, mesaj la trei ani de la referendumul pentru demiterea lui Traian Basescu: Eu si Crin platim pretul pentru indrazneala de atunci

La trei ani de la referendumul de demitere a presedintelui Traian Basescu, premierul Victor Ponta spune ca era de asteptat ca impreuna cu fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, sa plateasca pretul pentru indrazneala de atunci.

Victor Ponta, despre referendumul din 2012: Pentru mine ziua de 29 iulie va ramane intotdeauna un moment extraordinar, comparabil doar cu ziua de 22 decembrie 1989

Premierul Victor Ponta a transmis miarecuri, printr-un mesaj postat pe Facebook, ca pentru el ziua de 29 iulie reprezinta un moment extraordinar, comparabil cu ziua de 22 decembrie 1989. Pentru mine ziua de 29.

Patronul lui Sahtior: Mircea Lucescu, un antrenor excelent si cel mai bun prieten al meu

Clubul Sahtior Donetk a publicat miercuri un text in care scrie ca Mircea Lucescu este cel mai de succes antrenor din istoria clubului, cu ocazia implinirii a 70 de ani de viata ai tehnicianului roman. De asemenea, patronul echipei a tinut sa publice o scrisoare emotionanta catre Il Luce, in care are numai cuvinte frumoase.

Il Luce 70: Mircea Lucescu, jumatate de secol de fotbal la nivel inalt. De la titlul cu Dinamo, la duelul cu Guardiola

Tehnicianul roman Mircea Lucescu implineste, miercuri, 70 de ani, in care a adunat mai bine de 50 in fotbalul mare, incepand de la Dinamo, ca fotbalist si pana la Sahtior, unde s-a consacrat ca antrenor.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )