Libnet.ro
UNICEF

21:15

Victor Ponta, mesaj siropos pentru ziua de nastere a Dacianei: Ce cadou i-a facut premierul sotiei sale

B1 B1,
Victor Ponta, mesaj siropos pentru ziua de nastere a Dacianei: Ce cadou i-a facut premierul sotiei sale

Pe langa omagierea poetului Mihai Eminescu, premierul Victor Ponta i-a adresat un mesaj pe Facebook si sotiei sale, Daciana, care joi si-a sarbatorit ziua de nastere. Pentru mine ziua de 15 Ianuarie are si o a. continuă pe B1

Ce cadou i-a facut Victor Ponta sotiei sale, cu ocazia de zilei de nastere

Premierul Victor Ponta a postat, ieri, pe pagina sa de Facebook, un mesaj aniversar adresat sotiei sale, Daciana Sarbu, in care spune ca se simte binecuvantat de prezenta acesteia. Tot in aceasta postare, premierul a scris ca i-a facut cadou sotiei sale o melodie de 0,99 Euro, cumparata de pe Itunes Store.

VIDEO Victor Ponta dupa intalnirea cu Victoria Nuland: Principalul mesaj al partenerilor externi este sa aratam ca Romania combate coruptia si evaziunea fiscala

Premierul Victor Ponta a declarat, in debutul sedintei de Guvern de miercuri, dupa intalnirea cu Victoria Nuland, asistentul secretarului de stat al SUA, ca principalul mesaj al partenerilor nostru este sa aratam ca Romania combate coruptia, combate evaziunea fiscala, in special de ANAF cu sprijinul celorlalte institutii. Sa schimbam cultura politica, prin colaborare, sa lucram impreuna pentru Romania si pentru pozitia noastra in regiune. Deciziile pentru mediul de afaceri sa fie anuntate din timp, sa fie predictibile si stabile.

Victor Ponta va sarbatori Ziua Unirii la Iasi

Premierul Victor Ponta va lua parte la manifestarile organizate la Iasi cu ocazia Zilei Unirii, a anuntat primarul Gheorghe Nichita, citat de Mediafax.

Victor Ponta, la inceputul sedintei de Guvern: Mesajul principal al partenerilor e sa lucram impreuna pentru pozitia noastra in regiune

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, in debutul sedintei de Guvern ca Victoria Nuland, asistentului Secretarului de Stat al SUA pentru Afaceri europene si eurasiatice, a transmis, in cadrul intalnirii de.

Victor Ponta, discutie cu Victoria Nuland la Palatul Victoria (VIDEO)

Asistentul Secretarului de Stat al Statelor Unite ale Americii pentru Afaceri europene si eurasiatice, Victoria Nuland, s-a intalnit si cu premierul Victor Ponta, la Palatul Victoria. A fost prima data cand seful.

Mircea Geoana anunta formarea noului PSD: Eu sunt alternativa la Victor Ponta (VIDEO)

Mircea Geoana a anuntat ca va lansa in doua saptamani un grup de initiativa pentru formarea unui nou PSD. Fostul presedinte social-democrat sustine ca el este alternativa la Victor Ponta si doreste.

Victor Ponta se intalneste, miercuri, cu Victoria Nuland si cu ministrul britanic de Externe, Philip Hammond

Premierul Victor Ponta se intalneste, miercuri, la Palatul Victoria, cu adjunctul pentru afaceri europene si eurasiatice al Secretarului de Stat al SUA, Victoria Nuland, si cu secretarul de stat pentru Afaceri.

Victor Ponta vrea acord politic pentru autostrazi: Altfel nu are rost sa ne apucam de treaba

Master Planul pe Transport trebuie elaborat doar pe baza unui consens pe minimum zece ani intre toate fortele politice, altfel nu are rost ca expertii Ministerului Transporturilor sa se apuce de treaba, deoarece va fi un esec in lipsa garantiilor pe termen lung, a afirmat marti premierul Victor Ponta, la Ministerul Transporturilor.

CNA: Nicio sanctiune pentru TVR in cazul interviurilor cu premierul Victor Ponta din campania prezidentiala

CNA a decis, marti, sa nu dea nicio sanctiune pentru TVR in cazul celor doua interviuri realizate cu Victor Ponta, in calitatea acestuia de premier, in timpul campaniei prezidentiale: interviul de la Viata Satului si cel dintr-o editie speciala adresata publicului din Republica Moldova. Reprezentantul TVR la CNA si mai multi membri ai Consiliului au atras atentia ca, desi prezenta lui Ponta era discutabila din punct de vedere editorial, ea nu ridica probleme de legalitate.

Florin Negrutiu: Victor Ponta, sa n-ai frica, Klaus Iohannis nu te pica!

Jurnalistul Florin Negrutiu analizeaza intr-un editorial pentru Gandul atmosfera de cordialitate intre Klaus Iohannis si Victor Ponta. Acesta remarca faptul ca distanta presedinte-premier s-a estompat.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )